okejos Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 teutonic... nie pomyslałes... trzeba było odpowiedni przerobic i puscic na allegro jako orginał .... mówie o tym z panzer II w dalekim tle zaj....za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assarin Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Chciałbym osobiście podziękować Panu z obsługi Sdkfz 251"za umożliwienie przejażdżki, jedynie za cenę spokojnego wypalenia papierosa". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 http://www.przemysl24.pl/img/galerie/assarin/operacja-barbarossa-2007/barbarossa2007sep_0203_1024.jpghttp://www.przemysl24.pl/galerie/miggi/fall-barbarossa-2007http://www.przemysl24.pl/galerie/pawcio/barbarossa-nad-sanem2007/http://www.przemysl24.pl/galerie/hopii/barbarossa-przemysl-2007/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assarin Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Dzieci z paki" grzecznościowo zarosły krajobrazem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 http://www.przemysl24.pl/galerie/wojtekg/barbarossa_2007/7961 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 zdjecie rodzinne AA7http://www.przemysl24.pl/img/galerie/wojtekg/barbarossa_2007/dsc_6630_1024.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Paweł ale antenę to macie super:):):)Tak poza tym to pełen szacunek dla grupy, jesteście na czele w tym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 ale dzieki niej wiemy czy miśki nie stoją i nie suszą.. bo z korkami damy sobie rade :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 I tu jest Wasza przewaga nad naszymi motorami:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Okejos, jak to jest z numeracją waszego tanka? Patrząc na zdjęcia z jednej strony ma wymalowane R03, a z drugiej R 3. Czyżbyście zrobili to specjalnie by sovieci myśleli, że atakuje ich więcej czołgów? :-))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Mirku, jezeli chodzi o most: przypadkiem wyszla scena jak z plakatu propagandowego :D http://www.pionier39.pl/p5260210.JPG(Zdjęcie dzieki uprzejmosci Ł. Kisielicy z www.przemysl24.pl)PozdrawiamMaciek /Hainrich/ Pionier 39" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 odpowiedz bardzo prosta... podczas naklejania zwiało mi " do kanału :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 heheheeh dobre, oby inne elementy nie były na klej :-)))) planujecie coś na koła by przypominały oryginały (i oby też nie na klej)??? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Aaaaaaaa nie powiedziałem rzeczy oczywistej i należnej. WIELKI SZACUNEK dla całej ekipy za zrobienie tej dwójki"!!! To także nowa jakość w polskiej rekonstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas1976 Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Witajcie, Tu Przemas - pamiętacie z Przemyśla takiego długowłosego barbarzyńce - pracownika przemyskiego magistratu? :) To ja:)Operacja Barbarossa pochłonęła nam z Mirkiem 2 miesiące życia, a powiem Wam tylko tyle: jesteśmy dumni i zaszczyceni, że mogliśmy to dla Was zorganizować i że zechceliście w tym wziąć udział.Dziękuję Wam za udział w rekonstrukcji, która właśnie dzięki Wam osiągnęła taki rozmach, dzięki za wspólnie spędzone chwile. Mam nadzieję, że z Przemyśla wywieźliście same pozytywne wrażenia. Wybaczcie wszelkie niedociągnięcia... ale myślę, że niewiele ich było jak na tak wielką imprezę. Dzięki za pomoc, wsparcie (również w sprawie tego konfidenta, który uprzykrzył mi życie swoimi donosami i doprowadził do postępowania wyjaśniającego w UM).Pragniemy Wam z Mirkiem oficjalnie podziękować i przesłaćWam pamiątkowe dyplomy, ale to w przyszłym tygodniu. Póki co dla nas Barbarossa się jeszcze nie skończyła. Mirek w sobotę odbędzie największą bitwę w swoim życiu (wieceie o co chodzi), ja natomiast muszę jescze porozliczać się z imprezy, tonę w dokumentacji, no i jeszcze sprawa z tym kapusiem.Do usłyszenia, wielki szacunek dla wszystkich uczestników rekonstrukcji, zawsze możecie na mnie liczyć, a na pewno pozostaniecie w mej pamięci.Jak by co to namiary na mnie:Przemek Grządzielcorum@tlen.pltel.: 602 38 49 10GG: 5112449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Reportaż, video i zdjęcia - z przygotować i z walki.Gazeta Codzienna Nowiny - patron medialny rekonstrukcji Barbarossy 2007 (2006 zresztą również).http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070531/WEEKEND/70531025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Przemas1976 jak byś mógł parę słów napisac wyjaśnienia bo mnie krew zalewa jeśli dobrze rozumiem!!To jak??? za to że zorganizowaliście impreze która ściągnęła 12 tys. ludzi, która jest niewątpliwą reklamą dla miasta i niewątpliwie coroczną atrakcją turystyczną. Za to macie problemy!? to niech urzędnicy którzy pierdzą w stołki wykarzą się podobną inicjatywą...ciekawe co wymyślą!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Paweł80 – Urzędnicy nie mają nic wspólnego z urażona dumą jakiegoś ancymona z obiektywem, który nie został dopuszczony przez Organizatora na teren inscenizacji – nie bez powodu. Urzędnicy są zmuszeni w trybie postępowania wyjaśniającego rozpatrzyć każdy donos, skargę itp. na swoich pracowników. Kolo który sie do tego przyczynił - nie jest urzędnikiem. (...) Ludzi poznaje się na różne sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas1976 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Heh, co do problemów w pracy, to pojawiają się zawsze po wielkiej imprezie, zrobiłem już ich trochę, głównie koncertów i festiwali i kogoś zawsze boli to, że zamiast być urzędnikiem typowym, to aktywnie działam poza godzinami pracy, pomagam zespołom muzycznym, głównie rockowym i metalowym, robiłem festiwale w klimatach celtyckich, pojawiam się w mediach, itp. Ot taki nasz typowo polski syf, nic nie rób - wtedy nie oberwiesz, nie wychylaj się to nikt się nie będzie czepiał, nic nie rób a będziesz mieć najwięcej do gadania, narzekania, marudzenia. Na szczeście w tym przypadku tak wielu ludzi stanęło po mojej stronie i za to dziękuję. na szczęscie też póki jeszcze we mnie mnóstwo siły mam zamiar robić fajne rzeczy jeszcze długo, bez względu na przykre konsekwencje. Póki co skończmy ten temat, zobaczymy co z tego wyniknie.Ja mam prośbę do dowódców wszystkich grup, które wzięły udział w rekonstrukcji. Odezwijcie siędo mnie na maila i podajcie mi wszelkie namiary. Chcę w tym tygodniu puścić do Was podziękowania oficjalne i płytki z materiałami, które udało mi się do tej pory zgromadzić (głównie fotki, artykuły, itp.). Mail: corum@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cV9SVAmRyQYnarazie taki krótki bardziej związany z czołgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 aa i jedno.. film został przekonwertowany z filmu panoramicznego wiec troche przekłamane sa proporcje (Willi jest troche niższy ) :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas1976 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Świetna robota Okejos, czekamy na kolejne montaże, wogóle przydałoby się bogato udokumentowane archiwum tej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorsten Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Przemas1976--> Tak jak rozmawialiśmy przed inscenizacją, chętnie służę swoim materiałem zdjęciowym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ano własnie ja czekam na matreiały filmowe w avi lub mpegu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 foty także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.