Sylwester/Fidest Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 Wiec stoja sobie resztki 3 T-34 i tna je sobie na złom rózne ludki jak bede miec mozliwosc to foty zeskanuje , w jednym jest jeszcze resztka skrzyni i silnika, no i działa sie znajda... Ot bedzie taki smutny obraz pocietych stalowych kolosów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takraf01 Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Witammam pytanie cz masz jakies bliższe informacje lub może zdjecia?/(mile widziane)pozdrotakraf01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 blizsze informacje to takie że stoja na placu taktycznyn,i co co jakiś cas obstrzeliwane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 zrob jakies foty i wrzuc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 ok foty wreszcie zeskanowane i wwalone na serwer (zapakowane winrarem) kliknij link i zassiesz 9 fotek jakie posiadam... zrobione przed wakacjami 2005r (jak ten czas leci) ale postaram sie zdobyc informacje jak teraz prezntuja sie wraki...ponoc gdzies tam stoi jeszcze jedna sztuka prawdopodobnie Suki ( z opisu wynika tu cytat: ze ma kopułe co sie nie kreci")www.lojeezus.phase.pl/tanki.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katla Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Przed wakacjami 2005 ?. To pewnie niewiele już z nich zostało.....:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 na fotkach widac dzialalnosc zlomiarzy;/niech te ch...chyca sie normalnej roboty!!!dla nich najlepiej pociac, sprzedac i na wino;/ ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 nie wiem czy dobrze pamiętam ale jak byłem przed wkacjami w tym roku to chyba tylko dwa stały hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 nie wiem czy dobrze pamiętam ale jak byłem przed wkacjami w tym roku to chyba tylko dwa stały hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Kol. suchy ss przecież ciecie na złom to normalna robota dla złomiarza, wiec czemu sie dziwisz?moze trzeba się dziwić że ktoś im na to pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 nie o to mi chodzilo, chodzilo mi o to ze oni tna te fanciory, sprzedaja i ida pic wina w parku;/ a tacy mnie najbardziej wQr....powiesz im cos, zwrocisz uwage to....ehh prac! nic wiecej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 a moze by spróbowac uratowac to co zostało ? napewno kazdy z was chciałby w ogrodzie miec nawet takie resztki czołgu... tak niby to tylko T34 ale za 10 lat aż T34... znajomy kiedys opowiadał jak był w wojsku (pancerniak) to po poligonach pełno wraków stało: ruskich, niemieckich i cholera wie jakich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 to zdjęcie zdjęcia wykonanego podobno na poligonie w latach 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 wit a masz jeszcze jakieś fotki poligonu z tamtych lat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 wit a masz jeszcze jakieś fotki poligonu z tamtych lat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 Może się mylę ale raczej jest to Tygrys z frontu wschodniego oglądałem kiedyś parę jego fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Latam po tych lasach Rembertowskich i jakoś nie trafiłem na tanki.Ale panowie co za problem????Każdy niesie palnik na poligon i czołg uratowany!!!Tylko jak to się w klaser zmieści????!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 człek który udostępnił mi to zdjęcie (zdjęcie zdjęcia cyfrówką) twierdził że to poligon w Żaganiu w połowie lat 50-tych. zdjęcie któremu pstryknąłem fotkę wyglądało na oryginalne, ale może i ja się mylę. sprzedać nie chciał twierdził że pamiątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 AAAA!!! Już wiem gdzie te tanki stoją.A może co zostało z nich.Kolega który zna sprawę mówił dziś,że mało co z nich zostało.Używane były jak to na poligonie bywa...A cięcie ich przez zwykłych złomiarzy jest trochę podobno nie możliwe.Blisko wojsko i ciężko by było cokolwiek wywieżć.Podobno robią to sami wojskowi...Ale to tylko spekulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 bliskosc wojska nie przeszkadza tam nikomu.... lepsze przekrety przechodza tam pod nosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 WitamCzolgi (2 szt T34) stały kolo ruin budynkow na placu cwiczen na wysokosci stacji kolejowej Wola Grzybowska (na polnocny zachod od niej, (byly to puste skorupy, bez silnikow i innych mechanizmow)Zlomiarze wycieli fragmenty pancerzy , szczegolnie tam gdzie jest on cienszy (burty przedzialu silnikowego, tyl itd) Ale przy lufie to juz im nie szlo, a i z przodu tez nie bardzo. Oczywiscie szkoda i tego co bylo. Byl tam rowniez transporter opancerzony (na moje oko dawny amerykanski halftrack) ale po nim nie ma juz sladuDziwi mnie, ze dzieje sie to prawie pod okiem wojska, tym bardziej, ze nasypem, ktory idzie w to miejsce od jednostki chodzila kiedys warta. Ale .....Pozdrawiam milosnikow poligonu rembertowskiego :)))Yama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Pantera to tam kiedyś była o tigrze (zdjęcie )nie słyszałem .....PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiaret Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 no i po sprawie ...juz nie stoją :-)tiaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.