Skocz do zawartości

Hitlerowski badziew i Panowie w zielonych mundurkach

pp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie wiem gdzie dokładnie znajduje się ten obiekt, ale domyślam się, że przewidziano dla niego funkcję punktu widokowego na Bałtyk i Zalew Szczeciński? Cóż, nie da się ukryć, że amatorów widoków jest więcej niż pasjonatów fortyfikacji. Zwłaszcza, że w tym przypadku chodzi głównie o wycieczki emerytów zza Odry...

Pzdr,

jotes
Napisano
...a może zaproponować leśnikom przerobienie obiektu na latarnie morską - mogłaby ona oświecać umysły notabli w zielonych gajerkach. Nie każdy musi być fanem fortyfikacji ale prawie każdy grubas" na stanowisku jest zapatrzony w siebie i wie lepiej , nigdy nie konsultując swoich decyzji a już nie do pomyślenia było by zapytać znawców tematu o ich opinie.Pogański kraj pogańskie obyczaje...A swoją drogą ciekaw jestem kto personalnie się pod tym aktem fuurczym" podpisał? o roliczeniu kogokolwiek nie ma nawet co marzyć-pewnie sami wkrótce przespacerujemy się na nową wieżę widokową-pytanie ile będą z nas ciągnąć (jak każdy beton takia wieża to kura znosząca złote jajka).Ja jednak wolałem wspinaczki by popatrzeć z wysoka niż komfortowe schody które zobaczymy.Wszystko powoli się kończy, odchodzi dzikie życie, już nie ma dzikich plaż na których...
Napisano
Krótko - to jest chore... zarówno koncepcja jak i wykonanie... Przecież mogli postawic tę konstrukję tuż obok - ale po co...

Polska - śmietniskiem europejskiej fortyfikacji
Napisano
Ostrzy sa panowie zieloni" i niegrzeczni. Ja bym jednak też zadziałał złośliwie i zapytał czy pozwolenie na budowę jest? Formalności dopełnione? swoją drogą ktoś musiał zezwolić na te ambitne dzieło
Napisano
...KRUK KRUKOWI OKA NIE WYKOLE-Panie Hrabio lub też Ręka Rękę myje...Pozdrawiam Latarnik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie