Fenrir Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 Wczorajszy wykopek , stan idealny , kompletne , niestety odznaczenia to nie mój konik ,proszę szanownych kolegów o identyfikację oraz możliwą wycenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Witam.Jest to brązowa odznaka sprawnościowa DRL.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 DRL czy DRA, w moim katalogu jest DRA i jest wyceniona na 31 euro, ponieważ jest b. popularna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Jest to DRA, czyli wydawane do 1933 roku, chociaż późniejsze z DRL wydaje mi się mają ten sam monogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Fenrir
Wczorajszy wykopek , stan idealny , kompletne , niestety odznaczenia to nie mój konik ,proszę szanownych kolegów o identyfikację oraz możliwą wycenę.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.