Nanook1978 Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 Nie mam pojecia co to jest, podspodem są jakieś niemieckie na pisy - nie mogę ich rozczytać. Poniżej druga fotka z innego rzutu.
Nanook1978 Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 Za małe na piersiówke, jako zawias tez niemogło służyć, podspodem jest grawerunek, choć nieczytelny.Wymiary prostokąta to 25 x 37 mm, więc małe. Wygląda jakby ta góra się wyciągała ale jest przyrdzewiałe i narazie niechce tago ruszać. Ktoś zasugerował mi że może to byc krzesiwo.
mietek Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Nie tyle krzesiwo, ale coś w rodziaju zapalniczki? Tez mam takie i słyszałem podobną opinię, chyba we wcięciu była włożona draska. Ale tak na 100% nie wiem jak to działało.
Nanook1978 Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 Nie mam pojecia co to jest, podspodem są jakieś niemieckie na pisy - nie mogę ich rozczytać. Poniżej druga fotka z innego rzutu.
Nanook1978 Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 Oto druga fotka, widoczne wciecie przez cały ten bok.
Dundee Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 hmmmmnie to wyglada na zawiasPozdrawiam
Pytanie
Nanook1978
Nie mam pojecia co to jest, podspodem są jakieś niemieckie na pisy - nie mogę ich rozczytać. Poniżej druga fotka z innego rzutu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.