Nanook1978 Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Nie mam pojecia co to jest, podspodem są jakieś niemieckie na pisy - nie mogę ich rozczytać. Poniżej druga fotka z innego rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 Za małe na piersiówke, jako zawias tez niemogło służyć, podspodem jest grawerunek, choć nieczytelny.Wymiary prostokąta to 25 x 37 mm, więc małe. Wygląda jakby ta góra się wyciągała ale jest przyrdzewiałe i narazie niechce tago ruszać. Ktoś zasugerował mi że może to byc krzesiwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Nie tyle krzesiwo, ale coś w rodziaju zapalniczki? Tez mam takie i słyszałem podobną opinię, chyba we wcięciu była włożona draska. Ale tak na 100% nie wiem jak to działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Nie mam pojecia co to jest, podspodem są jakieś niemieckie na pisy - nie mogę ich rozczytać. Poniżej druga fotka z innego rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Oto druga fotka, widoczne wciecie przez cały ten bok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dundee Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 hmmmmnie to wyglada na zawiasPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Nanook1978
Nie mam pojecia co to jest, podspodem są jakieś niemieckie na pisy - nie mogę ich rozczytać. Poniżej druga fotka z innego rzutu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.