kocur Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 Witam !A ja ostatnio widziałem ciekawy program o KL Auschwitz. Często powtarzają więc nic straconego. pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Czy ktoś orientuje się, w której z gazet jest program telewizyjny kanału tego ? Wczoraj był przedwojenny (1937) film R. Ordyńskiego, Józef Piłsudski, w programie z cyklu Dzieje Polaków". Zdjęcia z czasów Legionów, wojny z bolszewią - rzadkość, rarytas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp8oob Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Pytasz i Masz-Program TVP Historia- tygodnik TO i OWO TVtyle że z tego co wiem nadają z AstryPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSz Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 http://www.tvp.pl/tvphistoria/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmita6662 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 szkoda,ze ja nie mam możliwości odbioru tvp histori. : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmita6662 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 szkoda,ze ja nie mam możliwości odbioru tvp histori. : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mundek Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam ,czytajac narzekania niektorych na brak programu ylo nie minelo" i przypadkowosc jego emisji chcialbym przypomniec o TVP Historia.Nie jest to kanal typowo wykopkowy" ale jest wiele ciekawych programow historycznych .Parametry odbioru dla posiadaczy anteny sat:astra 19,2° E10861,75 polaryzacja H FEC 5/6A gdyby ktos zabladzil przypadkowo" na Eutelsata 7°to :11175 polaryzacja pionowa(v)27500.Osobiscie bardzo mi sie ten kanal podoba ,polecam go osobom interesujacym sie historia swojego kraju.TVP Historia to telewizja p o l s k a.Pozdrawiam.Mundek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 jest świetnie...już trzeci program - gadające głowy" - fachowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Na Cyfrze chyba niedostępny? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi65 Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Mam obok siebie ustawione TVP Historia i VIASAT HISTORY. Niestety, program robiony za nasze pieniądze jest słabiutki. Dominują gadające głowy, bryluje pan Ziemkiewicz i nurt martyrologiczny. Częściej oglądam ten drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.