acer Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/w-piaskownicy-znaleziono-garnek-zlotych-monet,815726,2943Piaskownicy, he,he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 chyba zaczne smigac kolo piaskownic, bo tam co jakis czas ciekawe fanty wychodza jak widac:D, pewnie robotnicy po jednej" sobie wzieli, ale chcieli jeszcze wiecej, ciekawe co sie stanie z tym skarbem[?]pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 Na razie trafił w ręce skarbu państwa. I może potem tam zostanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Dzisiaj wracałem z wykopków ,a tu na S-ce [radio] znaleziono garnek złotych monet" to jest dopiero ~!!!!! mi się nic nie trafiło . chyba czas zakończyć sezon 2006 pozdro.R23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idol Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Kolega znalazcow,pisal kilka dni temu na glownym,m.in o tym ze bylo 416szt.Dzis podawana jest liczba 395...ilosciowo roznica niewielka;).Ciekawe,czy zaginely w akcji,czy tez odparowaly pod wplywem jakichs blizej nieokreslonych czynnikow?pzdr.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 bo dokladniej przeliczyli ;PJa w piaskownicy to psie kupy znajdowalem :>Ostatnio jakis wysyp tych monet... Szafa lesiaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek69 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Życie uczy że jak znajdziesz to się nie pucuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 kazden jeden sie najlepiej jak na sobie uczy...oprocz mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.