korsar Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 Wszystkie fanty pochodza z okolic Ostrołęki
korsar Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 srednica ok 4 cm ,jakis nierdzewny metal
maskot5pu Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 witam co do tego ostatniego obiektu to ja mam coś takiego w swoim syfonie jutro rzucę fotki a syfonik ma trochę latek co ciekawe wyszedł z ziemi a jest w super stanie pozdrawiam maskot5pu
jaca2003 Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 1 i 2 to chyba resztki bakelitowej oliwiarki do mausa.Pozdrawiam
sexo Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 fotka 4 przypomina mi taki dekielek, ktory jest uzywany do wydechow pionowych.pozdro
aloszak Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 fot1 czyli 3-cia od góry bo jakoś nie po koleji umieściłeś to, może to być zaślepka od granatu dymnego ( czasami z drugiej strony czyli po przeciwnej tego troczka ) była umieszczana tartka do odpalania taka jak na zapałkach.
Pytanie
korsar
Wszystkie fanty pochodza z okolic Ostrołęki
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.