Shizo Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 Witamchcial bym sie dowiedziec czy sa na forum jakies osoby z tomaszowa lubelskiego albo okolic jak tak to moze by mialy ochote na wiosenne wypady z wykrywaczem w las:]pzdr.
ZUBIKED Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 http://www.odkrywca-online.com/kontakty/index.php?action=lista&coz=wojewodztwo&kt=lubelskieResztę musisz sam załatwić !Pozdrawiam !
Shizo Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 ej ma pewien problem jestem zarejestrowany i zalogowany i jak biore jakiegos uzytkownika to mi wyskakuje takie cos PrzepraszamyZe względu na liczne wypadki kopiowania adresów e-mail naszych użytkowników z listy "Poznajmy się przez roboty spamujące i późniejsze wykorzystywanie ich w celu rozsyłania niechcianej korespondencji dział ten dostępny jest tylko po zalogowaniu się.Możesz zalogować się na stronie głównej naszego serwisu."
ZUBIKED Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 To wpisz gozdka w wyszukiwarce (na dole gółwnej strony forum) chyba lepiej na tej starej i masz gotowe!Pozdrawiam!
admin Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Nie klikaj na link z postu a kliknij na link Poznajmy się na górze menu.
Shizo Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 o to spoko:) odezwij sie do mnie na gg jak oczywiscice chcesz tylko 9564775
grec Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 No, jestem, ale bywam.... Na wiosnę na pewno się poszwędam po okolicy.pozdr. grec.grec@op.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.