Shizo Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 Witamchcial bym sie dowiedziec czy sa na forum jakies osoby z tomaszowa lubelskiego albo okolic jak tak to moze by mialy ochote na wiosenne wypady z wykrywaczem w las:]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 http://www.odkrywca-online.com/kontakty/index.php?action=lista&coz=wojewodztwo&kt=lubelskieResztę musisz sam załatwić !Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 ej ma pewien problem jestem zarejestrowany i zalogowany i jak biore jakiegos uzytkownika to mi wyskakuje takie cos PrzepraszamyZe względu na liczne wypadki kopiowania adresów e-mail naszych użytkowników z listy "Poznajmy się przez roboty spamujące i późniejsze wykorzystywanie ich w celu rozsyłania niechcianej korespondencji dział ten dostępny jest tylko po zalogowaniu się.Możesz zalogować się na stronie głównej naszego serwisu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 To wpisz gozdka w wyszukiwarce (na dole gółwnej strony forum) chyba lepiej na tej starej i masz gotowe!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Nie klikaj na link z postu a kliknij na link Poznajmy się na górze menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamelot Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 ja jestem z T.Lu. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 o to spoko:) odezwij sie do mnie na gg jak oczywiscice chcesz tylko 9564775 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 No, jestem, ale bywam.... Na wiosnę na pewno się poszwędam po okolicy.pozdr. grec.grec@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.