SHARKYGSM Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 ta mala odznaka to wiem - ale szczegolnie mnie interesuje przeznaczenie i na czym mocowana byla ta duza - ma ktos jakis pomysl ?? oprocz tego wyszlo tego dnia okolo 70 monetpozdrJacek
obert8 Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 ta duza jest od konskiej uprzezy prawdopodobnie adres stajni lub cos podobnego pzdr
Darek419 Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Peiswitz kr. Goldberg.http://www.germanmilitaria.com/Political/01NSDAP4.html
SHARKYGSM Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 tia - to male to wiem - wlasnie o ta duza najwieksze ale mam :) z konskiej uprzezy ?? cos ala pieski znaczek ??
grba Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Erb-Scholtisei Peiswitz kr. GoldbergSołtysostwo Dziedziczne Pyskowice powiat Złotoryjalacha" wiejskiego policjanta
SHARKYGSM Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 czyli ciekawa i chyba raczej nie czesto spotykana :) lubie takie fanty ... :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.