Ryszard Ochucki Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 Witam serdecznie!Interesują mnie znaki taktyczne nanoszone na motocykle wojskowe rosyjskie i niemieckie.Może ktoś z Państwa dysponuje skanami,fotografiami lub nawet ma takie szablony? Interesują mnie znaki wojenne i powojenne. Proszę o pomoc,pozdrawiam! Rysiek
Ryszard Ochucki Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 -chcę umieścić na czymś takim..Czy Macie jakieś propozycje??? Za wszelkie info będę bardzo wdzięczny! Pozdrowionka!
bosniak Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 www.motomilitary.toto.plmoze to cie zainteresujea tak przy okazji wiesz moze kto ma na sprzedaz rame do kosza ale przystosowana do napedu??
Ryszard Ochucki Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 Zapytam na dniach gościa który mi zwiózł motorek z Bielarussii i jak tylko czegoś się dowiem to dam Ci znać.
satron1200 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Witam , pod tym adresem działa m.in prężna sekcja Radziecka http://www.forum.militarni.pl/ .Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.