bolas Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Parę fotek jest już w formie galerii na Polonii Militaris.http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=825 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 Panowie wielkie dzięki za przybycie,zapraszamy za rok o tej samej porze:)Dzięki za super atmosferę. mam nadzieję że w sezonie 2007 będzie jeszcze wiele możliwości pogadania.Pozdrawiam serdecznie Tomasz evolt" Skiba GRH 51ppSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Gratulacje!!! z fotek wnioskuje, ze impreza była przednia...szkoda ze nie dotarłem. Moze za rok. Organizatorzy swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Ze strony całej GRH SGO Narew" dziękujemy za ciepłe przyjęcie, wspaniałą koleżeńską atmosferę i to, że mogliśmy poznać naprawdę wspaniałych ludzi z całego kraju. Organizatorzy naprawdę robili co było w ich mocy by wszyscy byli zadowoleni, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 tuz przed:0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 A to moje wrażenia. W porównaniu z poprzednim rokiem duże zmiany na plus. Inny teren, nieco większy, ciekawie ukształtowany, bardzo duża widownia, bardzo zadowolona. Furorę zrobiła kawaleria, która w kulturalny sposób obchodziła się z niemiecką piechotą a w nocy z soboty na niedzielę zachwyciła wszystkich znajomością pieśni patriotycznych. Atmosfera rodzinna, bardzo dobre jedzenie, szkoda że ten bigos tak szybko się skończył. Ciekawie zaaranżowana kancelaria, choć w sobotę było troszeczkę zamieszania zwłaszcza w godzinach okołopołudniowych. Umundurowanie w porównaniu z zeszłym rokiem in plus, dotyczy to również kawalerii. Sprzęt dopisał,transporter i Opel cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem. Scenariusz dopracowany, co dowodzi, że pikniki powinny być dwudniowe, przynajmniej w celu poznania terenu i omówienia niuansów. Jedyne zastrzeżenia, to niedosyt związany z pirotechniką i skąpe użycie broni maszynowej, ale tu żal można mieć w zasadzie chyba tylko do sponsorów. Szkoda że znowu nie spłonęła wieś, trzeba było podlać wodą. Myślę, że impreza się rozwija w bardzo dobrym kierunku z imponującym tempem. Tak więc zobaczymy co będzie za rok, a z całą pewnością przyjadę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.