Skocz do zawartości

Uwaga,Uwaga nadchodzi...Iłża 2007!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie wielkie dzięki za przybycie,zapraszamy za rok o tej samej porze:)Dzięki za super atmosferę. mam nadzieję że w sezonie 2007 będzie jeszcze wiele możliwości pogadania.Pozdrawiam
serdecznie Tomasz evolt" Skiba GRH 51ppSK
Napisano

Ze strony całej GRH SGO Narew" dziękujemy za ciepłe przyjęcie, wspaniałą koleżeńską atmosferę i to, że mogliśmy poznać naprawdę wspaniałych ludzi z całego kraju.

Organizatorzy naprawdę robili co było w ich mocy by wszyscy byli zadowoleni, oby tak dalej

Napisano
A to moje wrażenia. W porównaniu z poprzednim rokiem duże zmiany na plus. Inny teren, nieco większy, ciekawie ukształtowany, bardzo duża widownia, bardzo zadowolona. Furorę zrobiła kawaleria, która w kulturalny sposób obchodziła się z niemiecką piechotą a w nocy z soboty na niedzielę zachwyciła wszystkich znajomością pieśni patriotycznych. Atmosfera rodzinna, bardzo dobre jedzenie, szkoda że ten bigos tak szybko się skończył. Ciekawie zaaranżowana kancelaria, choć w sobotę było troszeczkę zamieszania zwłaszcza w godzinach okołopołudniowych. Umundurowanie w porównaniu z zeszłym rokiem in plus, dotyczy to również kawalerii. Sprzęt dopisał,transporter i Opel cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem. Scenariusz dopracowany, co dowodzi, że pikniki powinny być dwudniowe, przynajmniej w celu poznania terenu i omówienia niuansów. Jedyne zastrzeżenia, to niedosyt związany z pirotechniką i skąpe użycie broni maszynowej, ale tu żal można mieć w zasadzie chyba tylko do sponsorów. Szkoda że znowu nie spłonęła wieś, trzeba było podlać wodą. Myślę, że impreza się rozwija w bardzo dobrym kierunku z imponującym tempem. Tak więc zobaczymy co będzie za rok, a z całą pewnością przyjadę. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie