Weles Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 no..no..ciekawe propozycje..aż strach tu jutro zajrzeć ;) pozdro dla wszystkich klasztoro-rajskich-groto-łazów.. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 przeglądając wątek nie natknąłem się(jezeli są to przepraszam)URugwajWujek Bronekhelmet,hauer, alubutla(manierka)gazpuchagrucha(pocisk moździerzowy)MGkastenPZDRPS. A kiedy będzie słownik z tłumaczeniami?:) Szczerze przyznam to niektore określenia 1 raz na oczy widzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 granat moździerzowy to nie grucha tylko ogórek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 ogórek oczywiście też, ale mówi też się grucha;) ogórka nie wpisywałem bo widziałem go wcześniej, przecież może być kilka określeń jednego przedmiotu ;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 jasne ze tak.gruszki to bardziej granaty mozdzierzowe - niemieckie.pozdro.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 12:32 12-10-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darso Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 piła Hitlera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.