Skocz do zawartości

Help!! Jaki wykrywacz polecacie do 1500zł.

Menzo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zaczyna mnie to juz irytować. Ilekroć mam coś upatrzonego to dowiaduje sie ze to szajs. Nie licze, ze za te pieniadze dostane jakies cudo ale..
Planuje kupno wykrywacza o przyzwoitym zasiegu, dobrej dyskryminacji, niezawodnosci i ergonomii. Czy Polskie wyroby są dobre. Miałem Armanda... i niestety nie mam o nim pozytywnej opini.
Zastanawiałem sie nad Minelabem x-terra 30. Słyszałem ze dobry sprzecik. Chciałbym poznać waszą opinie.
JAKI WYKRYWACZ BYSCIE MI POLECILI W CENIE do 1500!!!. No, zawsze tą 100 dorzucić mozna;). Czyli moze byc coś" niewiele drozszego.
Ok, doradźcie! To mi b. duzo pomoze! Zdam sie na wasze doświadczenie w sprzecie!!
Pozdrawiam Was
Napisano
Cóż - użytkowałem tylko dwa polskie wykrywacze i je mogę polecić : HS-3 i Rutus Solaris.

Ale wiadomo że w tej cenie inni chwalą sobie produkty np. Bounty Hunter.
Innych nie używałem więc nic nie mogę powiedzieć.
Ace 250 i 150 raczej chyba nie jak masz mozliwość do 1500 PLN.
Napisano
He he :]] Menzo :] Dziesięć postów poniżej miałeś 1000 zł, odczekałeś tydzień i już masz 1500 zł:] Ja radzę poczekać do Lutego. Ostatnio był na Allegro minelab x-70 (nówka) za 2300. Poszedł szybciej niż ja zdążyłem zareagować. Ja wiem że jak ma się kasę to już już chciałbyś go mieć :] Moja dobra rada odczekaj, dozbieraj i tak jak radzi acer... używany, ale DOBRY sprzęcik. Whites, Minelab, Garrett,Fisher to marki na których można polegać.
.
.
.
CirrusCX
Napisano
witam
Menzo odłóż jeszcze z 400pln i szukaj whitesa 6000 di pro lub xl pro
to chyba najlepszy wybór na militare i drobnice
używke w dobrym stanie wyjmiesz za 1800-2000
życze trafnego wyboru
pozdro
Napisano
witam, miałem BHQDII ale sprzedałem i teraz chodzę z solarisem, co mogę stwierdzić: BH ma o wiele lepszą dyskryminację na monety i drobiazgi na polu czy na plaży, solaris zbiera" wszystkie śmieci i kapsle i za to ma u mnie minus, za to ma lepsze zasięgi( za co ma u mnie plus) ale trzeba gęsto" prowadzić sondę bo można przeskoczyć ciekawe gadżety. mam na oku BH Land Ranger na plaże

www.detecting.com/products/product.cmdl?c=f3beae89964e11d4

ale nie wiem gdie w kraju można go nabyć, ceny tych piszczałek podobne do 1500zł a zasięgi może nawet lepsze od wykrywek z górnej półki. warto się zastanowić...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie