Menzo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 Zaczyna mnie to juz irytować. Ilekroć mam coś upatrzonego to dowiaduje sie ze to szajs. Nie licze, ze za te pieniadze dostane jakies cudo ale.. Planuje kupno wykrywacza o przyzwoitym zasiegu, dobrej dyskryminacji, niezawodnosci i ergonomii. Czy Polskie wyroby są dobre. Miałem Armanda... i niestety nie mam o nim pozytywnej opini. Zastanawiałem sie nad Minelabem x-terra 30. Słyszałem ze dobry sprzecik. Chciałbym poznać waszą opinie. JAKI WYKRYWACZ BYSCIE MI POLECILI W CENIE do 1500!!!. No, zawsze tą 100 dorzucić mozna;). Czyli moze byc coś" niewiele drozszego. Ok, doradźcie! To mi b. duzo pomoze! Zdam sie na wasze doświadczenie w sprzecie!! Pozdrawiam Was
acer Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Cóż - użytkowałem tylko dwa polskie wykrywacze i je mogę polecić : HS-3 i Rutus Solaris.Ale wiadomo że w tej cenie inni chwalą sobie produkty np. Bounty Hunter.Innych nie używałem więc nic nie mogę powiedzieć.Ace 250 i 150 raczej chyba nie jak masz mozliwość do 1500 PLN.
acer Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Ale jak mówisz że mógłbyś nawet 1600 - to kto wie, może jakiś lepszy ale używany Minelab lub Whites ?
kuba321 Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 He he :]] Menzo :] Dziesięć postów poniżej miałeś 1000 zł, odczekałeś tydzień i już masz 1500 zł:] Ja radzę poczekać do Lutego. Ostatnio był na Allegro minelab x-70 (nówka) za 2300. Poszedł szybciej niż ja zdążyłem zareagować. Ja wiem że jak ma się kasę to już już chciałbyś go mieć :] Moja dobra rada odczekaj, dozbieraj i tak jak radzi acer... używany, ale DOBRY sprzęcik. Whites, Minelab, Garrett,Fisher to marki na których można polegać....CirrusCX
VanWorden Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Witam!Krótka piłka (jeśli nowy): na monetki albo Tesoro Cibola albo Garrett Ace 250, a jesli uniwersalny" to Rutus Solaris.PozdrawiamVW
Menzo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 Wielkie dzieki Panowie. Zrobie tak jak radził kolega Cirrus - poczekam. Moze wydrapie na lepszy sprzecik.
hektor111 Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 witamMenzo odłóż jeszcze z 400pln i szukaj whitesa 6000 di pro lub xl pro to chyba najlepszy wybór na militare i drobniceużywke w dobrym stanie wyjmiesz za 1800-2000 życze trafnego wyborupozdro
diabelski Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 witam, miałem BHQDII ale sprzedałem i teraz chodzę z solarisem, co mogę stwierdzić: BH ma o wiele lepszą dyskryminację na monety i drobiazgi na polu czy na plaży, solaris zbiera" wszystkie śmieci i kapsle i za to ma u mnie minus, za to ma lepsze zasięgi( za co ma u mnie plus) ale trzeba gęsto" prowadzić sondę bo można przeskoczyć ciekawe gadżety. mam na oku BH Land Ranger na plaże www.detecting.com/products/product.cmdl?c=f3beae89964e11d4ale nie wiem gdie w kraju można go nabyć, ceny tych piszczałek podobne do 1500zł a zasięgi może nawet lepsze od wykrywek z górnej półki. warto się zastanowić...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.