jan55usz Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 Witam Wszystkich!Proszę o informację na temat klamry SS , której zdjęcie załączam , a także pytanie jaką orientacyjna cenę taka klamra mogła by osiągnąć. Mam problem ze znalezieniem informacji na ten temat.
jan55usz Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 Witam Wszystkich!Proszę o informację na temat klamry SS , której zdjęcie załączam , a także pytanie jaką orientacyjna cenę taka klamra mogła by osiągnąć. Mam problem ze znalezieniem informacji na ten temat.
pika Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 Witaj,pod orłem jest napis IN TREUE FEST jest to haslo Bawarii,więc napewno klamra związana z tym landem,pozdr.
acer Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 Coś w rodzaju landowej klamry.Cena oryginalnej klamry SS to od 600 nawet do 2000 $ [Gau Essen]. Oczywiście na Zachodzie i o sprawdzonej oryginalności.
jan55usz Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 Dziekuję za informacje , ale problem w tym ze w klamrze nie ma żadnych elementów wykonanych z aluminium. Wygląda to tak jakby to było wykonane z mosiądzu a elementy przyczepne do skóry byłyby wykonane ze stopu miedzi z cynkiem lub niklem?Dodatkowa informacja to całość jest jednolicie wytłoczona, oprócz elementów zaczepowych.Pozdrawiam i proszę o dalsze informację.
Pytanie
jan55usz
Witam Wszystkich!
Proszę o informację na temat klamry SS , której zdjęcie załączam , a także pytanie jaką orientacyjna cenę taka klamra mogła by osiągnąć. Mam problem ze znalezieniem informacji na ten temat.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.