bonczek_hydroforgroup Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 Szanowne Forumowiczki i Forumowicze! Pozwalam sobie pokornie zapytac ogólnie by indywidualnie nie smiecić. Nazywam się Tomasz Bąk i w sieci występuje pod nickiem bonczek_hydroforgroup. Z wielka uwagą czytam to forum i z ogromną radością trafiam na wątki dotycząe Dolnego Śląska i Wrocławia czyli miejsc jakże mi bliskich(http://wroclaw.hydral.com.pl/81,user.html).Czasem znajduje na forum zdjęcia dotyczące tych rejonów i w związku z nimi mam pytanie. Czy mogę z nich korzystać i publikowac na stronie www.wroclaw.dolny.slask.pl Nie czerpię z tego jakichkolwiek korzyści a praca moja i zaangażoanie jest ze wszech miar dostępne i upublicznione na w/w stronie i www.nasz.wroclaw.pl. Korzystając ze zdjęc oczywiście podaję uczciwie skąd je pobrałem, ich autora lub inne źródło.Pytam zatem ucziwie czy mogę tak postępowac jesli chodzi o forum i jego zasoby? Oczywiscie jeśli ja moge w czymś pomóc lub udostepnić nie ma jakichkoliwk problemów.bonczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 proponowalbym pytanie indywidualnych uzytkownikow- autorow zdjec bo ktos kiedys powie ze nie slyszal jak pytales.Moje jakiekolwiek mozesz uzywac :) oczywiscie z podpisem kto zrobil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Tak jak to robi Wikipedia, mozesz wykorzystać wszystko ale MUSISZ podać źródło. No chyba ze wyraźnie pisze ze wszelkie prawa zastrzeżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonczek_hydroforgroup Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 Znam zasady i prawo autorskie z racji swoich zainteresowan ale wole grzecznie spytac by dymu nie robic:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.