Skocz do zawartości

Pytanie do uzytkowników !

bonczek_hydroforgroup

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowne Forumowiczki i Forumowicze! Pozwalam sobie pokornie zapytac ogólnie by indywidualnie nie smiecić. Nazywam się Tomasz Bąk i w sieci występuje pod nickiem bonczek_hydroforgroup. Z wielka uwagą czytam to forum i z ogromną radością trafiam na wątki dotycząe Dolnego Śląska i Wrocławia czyli miejsc jakże mi bliskich(http://wroclaw.hydral.com.pl/81,user.html).
Czasem znajduje na forum zdjęcia dotyczące tych rejonów i w związku z nimi mam pytanie. Czy mogę z nich korzystać i publikowac na stronie www.wroclaw.dolny.slask.pl Nie czerpię z tego jakichkolwiek korzyści a praca moja i zaangażoanie jest ze wszech miar dostępne i upublicznione na w/w stronie i www.nasz.wroclaw.pl. Korzystając ze zdjęc oczywiście podaję uczciwie skąd je pobrałem, ich autora lub inne źródło.
Pytam zatem ucziwie czy mogę tak postępowac jesli chodzi o forum i jego zasoby? Oczywiscie jeśli ja moge w czymś pomóc lub udostepnić nie ma jakichkoliwk problemów.
bonczek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie