Skocz do zawartości

Potrzebuję zdjęcia esesmanów

kucek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chodzi mi o:
Dr. Ludwig Stumpfegger - osobisty lekarz Hitlera, brał udział w spaleniu jego zwłok. W zdaje się 1972r zostały znalezione jego zwłoki wraz ze zwłokami Bormanna w Berlinie.

Oraz
SS-Hauptsturmfuehrer Hans Wallner - adjutant z estońskiej brygady SS

Mogą być np. skany z książek itp. Zdjęcie Stumpfeggera znalazłem tylko jedno w necia, a drugiego kolesia wogóle.
pozdrawiam
Napisano
Z tego co wiadomo i móiono ostatnio na Discowery to nie ma absolutnie zadnego DOWODU nato że Hitler zginął lub uciekł. Mimo to CIA i inne słuzby wywadu poszukiwały długo po wojnie Hitlera. Osobisce ja też nie wierzę ze zginał nie ma przekonywującego dowodu na ten temat a ostatni swadkowie z bunkra bardzo myla sie w zeznaniach moze celowo ??
Napisano
Dowód na śmierc Hitlera jest bardzo prosty. Zrobić badania geneteyczne z ocalonego kawałka czaszki i fragmentu szczęki, które znajduja sie w Moskwie. Jeśli potwierdzi sie kod genetyczny to sprawa będzie wyjaśniona. Jęśli nie, to będzie oznaczać, ze Adolf najprawdopodobniej wybył do jakiegoś spokojnego miejsca, gdzie zajmował się np. uprawianiem kwiatków.
Napisano
Skoro maja fragmenty czaszki to dlaczego w programie na Discowery ani o tym nie wspomniano ????? Ja słyszałem ze to wcale nie jest czaszka Hitlera lecz sprytna propaganda KGB ?

Z Tego co wiadomo z Berlina w ostatniej chwili uciekło 3-4 bardzo wazne osoby w tym kobieta wszyscy udali sie do Argentyny i tam ponoc widzano w 1946 Hitlera w słynnych hotelu opowiadała to jedna z byłych pracownic dzis juz poand 80 letnia kobita ? Ale jaka prawda to nikt tego tak na prawde nie wie ??
Napisano
Był kiedyś program o badaniach tej czaszki i szczęki.
Dzięki m. in. porównaniom z materiałami filmowymi, na których Hitler często się szczerzy, dowiedziono że fragment szczęki faktycznie należał do Hitlera.
Natomiast w trakcie badań czaszki, Rosjanie nagle kazali badania przerwać i sprawa nie została wyjaśniona.
Napisano
Panowie ok, wszystko to bardzo ciekawe ale ja szukam zdjęć tych kolesi.
Jednego znalazłem tu: http://jtajchert.w.interia.pl/personel%20obozu%20ravensbruck.htm
Może ktoś wie gdzie znajdę więcej?
pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie