kucek Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Chodzi mi o:Dr. Ludwig Stumpfegger - osobisty lekarz Hitlera, brał udział w spaleniu jego zwłok. W zdaje się 1972r zostały znalezione jego zwłoki wraz ze zwłokami Bormanna w Berlinie.OrazSS-Hauptsturmfuehrer Hans Wallner - adjutant z estońskiej brygady SSMogą być np. skany z książek itp. Zdjęcie Stumpfeggera znalazłem tylko jedno w necia, a drugiego kolesia wogóle.pozdrawiam
parkacamo Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Z tego co wiadomo i móiono ostatnio na Discowery to nie ma absolutnie zadnego DOWODU nato że Hitler zginął lub uciekł. Mimo to CIA i inne słuzby wywadu poszukiwały długo po wojnie Hitlera. Osobisce ja też nie wierzę ze zginał nie ma przekonywującego dowodu na ten temat a ostatni swadkowie z bunkra bardzo myla sie w zeznaniach moze celowo ??
yorik Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Dowód na śmierc Hitlera jest bardzo prosty. Zrobić badania geneteyczne z ocalonego kawałka czaszki i fragmentu szczęki, które znajduja sie w Moskwie. Jeśli potwierdzi sie kod genetyczny to sprawa będzie wyjaśniona. Jęśli nie, to będzie oznaczać, ze Adolf najprawdopodobniej wybył do jakiegoś spokojnego miejsca, gdzie zajmował się np. uprawianiem kwiatków.
woytas Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Tylko, ze nikomu nie zalezy na tym by poznac prawde :(Gra wywiadow i takie tam...
parkacamo Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Skoro maja fragmenty czaszki to dlaczego w programie na Discowery ani o tym nie wspomniano ????? Ja słyszałem ze to wcale nie jest czaszka Hitlera lecz sprytna propaganda KGB ?Z Tego co wiadomo z Berlina w ostatniej chwili uciekło 3-4 bardzo wazne osoby w tym kobieta wszyscy udali sie do Argentyny i tam ponoc widzano w 1946 Hitlera w słynnych hotelu opowiadała to jedna z byłych pracownic dzis juz poand 80 letnia kobita ? Ale jaka prawda to nikt tego tak na prawde nie wie ??
Podziemny_Kosmos Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Był kiedyś program o badaniach tej czaszki i szczęki.Dzięki m. in. porównaniom z materiałami filmowymi, na których Hitler często się szczerzy, dowiedziono że fragment szczęki faktycznie należał do Hitlera.Natomiast w trakcie badań czaszki, Rosjanie nagle kazali badania przerwać i sprawa nie została wyjaśniona.
kucek Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Panowie ok, wszystko to bardzo ciekawe ale ja szukam zdjęć tych kolesi.Jednego znalazłem tu: http://jtajchert.w.interia.pl/personel%20obozu%20ravensbruck.htmMoże ktoś wie gdzie znajdę więcej?pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.