fanatyk6 Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Witam,na poniemieckim strychu znalazłem taki fant. Co to jest? Ta rura obraca się wokół własnej osi, pod nia jest jakby otwórdo mówienia. Czy jest maska pgaz? Na stronie germanmakslexikon nic nie znalazłem. Pozdrawiam
fanatyk6 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 Wrzucam dodatkowe fotk. Nie dopatrzyłem się bić.
fanatyk6 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 A coś takiego znalazłem w necie. Całkiem podobne.http://img507.imageshack.us/img507/1407/draeger2pzbu1.jpg
fanatyk6 Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 ma ktoś zdjęcias tekiego sprzętu??
marek123 Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 mam gdzies w starych publikacjach z WPSANjak znajde to podesle skan na forum
fanatyk6 Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Witam,na poniemieckim strychu znalazłem taki fant. Co to jest? Ta rura obraca się wokół własnej osi, pod nia jest jakby otwórdo mówienia. Czy jest maska pgaz? Na stronie germanmakslexikon nic nie znalazłem. Pozdrawiam
Pytanie
fanatyk6
Witam,
na poniemieckim strychu znalazłem taki fant. Co to jest? Ta rura obraca się wokół własnej osi, pod nia jest jakby otwórdo mówienia. Czy jest maska pgaz? Na stronie germanmakslexikon nic nie znalazłem.
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.