boysss Napisano 26 Październik 2006 Autor Napisano 26 Październik 2006 Napisałes ze 10 regimentu piechoty koronnej,jakiej koronnej?Pruskiej?Wyszedł w zachodniej przygranicznej czesci polski-cały czas zastanawjam sie czy to nie prusak z czasów przemarszu zgrupowania wojska na wielka bitwe z napoleonem szli tedy i francuzi(ale jeszcze francji nie trafiłem) i prusacy i rosjanie.
komunacccp Napisano 26 Październik 2006 Napisano 26 Październik 2006 witam mam bardzo podobny tylko z numerem 6 i ktos mi powiedzial ze to moga byc carskie(moj ma troche inne oczko)
bartek88 Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Wydaje mi się że to guzik 10 regimentu piechoty koronnej,ale nie jestem pewny.Niedawno mój kumpel wyciągnął duży emblemat z tym samym oznaczeniem był niedawno na identyfikacji albo monety i nie tylko.wpisz 10 regiment i będziesz wiedział.Swoją drogą fajny fancior.Mogę prosić o twojego meila.
bartek88 Napisano 26 Październik 2006 Napisano 26 Październik 2006 10 regiment piiechoty koronnej (polskiej).
zaku Napisano 26 Październik 2006 Napisano 26 Październik 2006 Polski to on raczej nie jest... Obstawiałbym prusy.pozdr.Zaku
Pytanie
boysss
czyj to guzik i wiek?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.