Skocz do zawartości
  • 0

FORD z ziemi.... Co za model?

ZUBIKED

Pytanie

Napisano

Witam !!!
Ostatnie trafienie (Uf co ja sie nakopałem)
Prawdopodobnie trafiłem na jakieś resztki pojazdu lub powojenne złomowisko. Wszystko to było w leju przysypane piachem.
A to kilka fotek tych że fantów!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !!!
Ostatnie trafienie (Uf co ja sie nakopałem)
Prawdopodobnie trafiłem na jakieś resztki pojazdu lub powojenne złomowisko. Wszystko to było w leju przysypane piachem.
A to kilka fotek tych że fantów!

Napisano
mi ta chlodnica duzo rzeczy przypomina ale nie bede mowil :>
Mniejwiec gdzie to wykopales?
Ford zdaje sie dzialal pod wlasna nazwa produkujac dla Adiego H. ?
Tyle lat w ziemi i fajnie wyglada - moj ma 3 lata i juz nija drzwi :>
Napisano

Tłumik zrobił BUM
Resztki sprzegła chyba i wiele wiele różnego rodzaju rupieci
Mam prośbę o podpowiedź co to za model trochę historii lub link do poczytania i oglądnięcia
Pozdroaawiam

Napisano

Dzięki
Więc jak to jest ruski czy nie ruski bo jak kopałem to po kolorze jakoś mi pasowało na ruską zieleń.Nie wiem czy widać na fotkach, tak pierwsze z brzegu, to jakies kolce, raki bóg wieco na ramie, czy to nie radzieckie malowanie?

Napisano
WITAM !!!
Wprowadzę trochę zamieszania, w miejscu gdzie Go znalazłem stacjonowałi węgrzy poszukałem trochę w sieci i proszę :
http://www.dws.xip.pl/bron/wegry/we17.html
Pozdrawiam
Napisano
Szukam szczegolow czy ruskiem dawali znaczek forda czy jakies zis czy tam gaz - ford chyba im nie odpowiadal :)
I pytanie jak sie znalazl pod ziemia? Ktos zakopal, wpadl do leja zasypali . Tabliczka zadna chyba nie wyszla?
Napisano
Trudno powiedzieć czy on tam jest cały. Wywaliłem dół ponad 1,5m.i mam wrażenie ze ktoś wrzycił do leja jakis pozostałości auta, ale nic nie chcę przesądzać bo jeszcze coś jest. Co prawda części były luzem i w bezładzie , ale kto wie? Dopóki niedokopie sie do ostatniej śróbki.
Tabliczka jakaś wyszła ale rozsypała się i nic z niej nie zostało (chyba aluminium)

Pozdrawiam i dzięki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie