ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Witam !!!Ostatnie trafienie (Uf co ja sie nakopałem)Prawdopodobnie trafiłem na jakieś resztki pojazdu lub powojenne złomowisko. Wszystko to było w leju przysypane piachem.A to kilka fotek tych że fantów!
woytas Napisano 27 Październik 2006 Napisano 27 Październik 2006 To milo, ze ktos potwierdzil moje rozpoznanie :)Tak mnie zastanawialo czy za Ruskiego produkowali go w niezmienionej formie
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Witam !!!Ostatnie trafienie (Uf co ja sie nakopałem)Prawdopodobnie trafiłem na jakieś resztki pojazdu lub powojenne złomowisko. Wszystko to było w leju przysypane piachem.A to kilka fotek tych że fantów!
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Emblemat po prawej stronie.Wtakim stanie wyciądnięte (szkoda)Chyba przednia atrapa
luger Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 A to nie boczna osłona silnika z wycięciem na błotnik?
woytas Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 taka odchylana klapa z boku? silnika ?
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Atrapa chłodnicy... Oj do czegoś podobna, tylko do czego?
woytas Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 mi ta chlodnica duzo rzeczy przypomina ale nie bede mowil :>Mniejwiec gdzie to wykopales?Ford zdaje sie dzialal pod wlasna nazwa produkujac dla Adiego H. ?Tyle lat w ziemi i fajnie wyglada - moj ma 3 lata i juz nija drzwi :>
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 No i farba sie trzyma tylko nieliczne zadrapania podczas targania.Okolice Białej Podl.A jaki to model i coś więcej o nim ?
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Lampa, ciężka że nie będe mówił jak bardzo
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 a może ktoś wie od czego są te uchwyty ?
woytas Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Vairogsauto.jpg
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Tłumik zrobił BUM Resztki sprzegła chyba i wiele wiele różnego rodzaju rupieciMam prośbę o podpowiedź co to za model trochę historii lub link do poczytania i oglądnięciaPozdroaawiam
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Dzięki... DZiękiA i dodam że to nie wszystko bo wykrywka jeszcze sie gotuje w tym miejscuPozdrawiam
woytas Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 To chyba ten dziad- wynikalo by ze ruskiTroche mi ta oslona chlodnicy nie pasuje...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 http://website.webcenter.lycos.de/www.fomcc.de/vairogs.htm
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Dzięki Więc jak to jest ruski czy nie ruski bo jak kopałem to po kolorze jakoś mi pasowało na ruską zieleń.Nie wiem czy widać na fotkach, tak pierwsze z brzegu, to jakies kolce, raki bóg wieco na ramie, czy to nie radzieckie malowanie?
ZUBIKED Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 WITAM !!!Wprowadzę trochę zamieszania, w miejscu gdzie Go znalazłem stacjonowałi węgrzy poszukałem trochę w sieci i proszę :http://www.dws.xip.pl/bron/wegry/we17.html Pozdrawiam
woytas Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 teraz dolozyles do pieca :)Chyba bardziej ten Twoj niz moj :)
woytas Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Szukam szczegolow czy ruskiem dawali znaczek forda czy jakies zis czy tam gaz - ford chyba im nie odpowiadal :)I pytanie jak sie znalazl pod ziemia? Ktos zakopal, wpadl do leja zasypali . Tabliczka zadna chyba nie wyszla?
ZUBIKED Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Trudno powiedzieć czy on tam jest cały. Wywaliłem dół ponad 1,5m.i mam wrażenie ze ktoś wrzycił do leja jakis pozostałości auta, ale nic nie chcę przesądzać bo jeszcze coś jest. Co prawda części były luzem i w bezładzie , ale kto wie? Dopóki niedokopie sie do ostatniej śróbki. Tabliczka jakaś wyszła ale rozsypała się i nic z niej nie zostało (chyba aluminium)Pozdrawiam i dzięki
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Ostatnie trafienie (Uf co ja sie nakopałem)
Prawdopodobnie trafiłem na jakieś resztki pojazdu lub powojenne złomowisko. Wszystko to było w leju przysypane piachem.
A to kilka fotek tych że fantów!
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.