Hindus Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 Witam,poszukuję grupy rekonstrukcyjnej z terenu Warszawy, która chciała by przygarnąć zagorzałego miłośnika historii II WŚ, zainteresowanego odtwarzaniem żołnierza WH. Od dziecka fascynują mnie dzieje III Rzeszy, a przede wszystkim Wehrmachtu. Ubocznym efektem tej pasji, jest kolekcjonowanie przeze mnie militariów związanych z tym okresem. W wyniku czego mam praktycznie pełne wyposażenie i umundurowanie żołnierza WH.Może w związku z tym, któraś z warszawskich grup rekonstrukcyjnych była by zainteresowana poszerzeniem swoich szeregów o mnie?Z góry dziękuję za info.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Witaj!http://www.abteilung7.org/glowna.htmMamy w skaldzie ludzi z calej Polski, ale w Warszawie dziala spora zgrana grupa. Jak chcesz sie z nami spotkac i pogadac to bedziemy 12.11.06 w Modlinie. Pytaj o AA7Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.