woytas Napisano 24 Październik 2006 Autor Napisano 24 Październik 2006 Kopal moze ktos? Wolno lazic z wykrywka?Interesuja mnie poludniowe okolice- Tarent Bari
Boruta Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Podobno jest ściśle zabronione ze względu na zabytki rzymskie.Pozdrawiam
woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 E mnie zabytki rzymskie nie interesuja :>Szkoda ze zabronione :(
woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 a napisze do ambasady wloskiej- moze mi odpowiedza :)Nie do izraelskiej jak niektorzy ;)
Tomko Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Na plażach widywałem ludzi z wykrywkami, ale nie wiem czy nie była to działalnośc za zgodą pewnej organizacji..." : ?
woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 ja tez o plazy mysle- ale to najpredzej przyszle wakacje- bede mial chyba szwagra Wlocha :P
amsel44 Napisano 27 Październik 2006 Napisano 27 Październik 2006 kopalem w okolicach Novary - Milano -Vigevano -Vercelli , mozna kopac legal. natomiast wejscie na teren archeo.itp. to klopoty.nawet rylem u znajomych na Kalabrii (tam calkowity zakaz jak i na sycylii)najlepiej spytac jakiegos policjanta lub urzedasa by miec pewnosc.jast niestety jeszcze kilka prowincji gdzie jest calkowity zakaz poszukiwan.pozdro.amsel44
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.