woytas Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 Kopal moze ktos? Wolno lazic z wykrywka?Interesuja mnie poludniowe okolice- Tarent Bari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Podobno jest ściśle zabronione ze względu na zabytki rzymskie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 E mnie zabytki rzymskie nie interesuja :>Szkoda ze zabronione :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 a napisze do ambasady wloskiej- moze mi odpowiedza :)Nie do izraelskiej jak niektorzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Na plażach widywałem ludzi z wykrywkami, ale nie wiem czy nie była to działalnośc za zgodą pewnej organizacji..." : ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 ja tez o plazy mysle- ale to najpredzej przyszle wakacje- bede mial chyba szwagra Wlocha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 kopalem w okolicach Novary - Milano -Vigevano -Vercelli , mozna kopac legal. natomiast wejscie na teren archeo.itp. to klopoty.nawet rylem u znajomych na Kalabrii (tam calkowity zakaz jak i na sycylii)najlepiej spytac jakiegos policjanta lub urzedasa by miec pewnosc.jast niestety jeszcze kilka prowincji gdzie jest calkowity zakaz poszukiwan.pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.