Skocz do zawartości
  • 0

co to za cudo i jaki to nabój.

zalekoj

Pytanie

Napisano
witam znalazłem to zdjątko na czeskiej stronce i tak sie zdaża ze coś takiego znalazłem tylko w czesicjach co to jest i jeszcze jedno znalazłem nabuj gdzie pocisk mjał malowany na żółto wielkie dzięki za ewentualne podpowiedzi
wielkie dzięki oj.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam znalazłem to zdjątko na czeskiej stronce i tak sie zdaża ze coś takiego znalazłem tylko w czesicjach co to jest i jeszcze jedno znalazłem nabuj gdzie pocisk mjał malowany na żółto wielkie dzięki za ewentualne podpowiedzi
wielkie dzięki oj.
Napisano
Witam.Znalazłem już takie cudo całe.Nie znam się na tym,bo nie tego szukam ale koledzy mówili że to świństwo spadało z samolotu.Te śmigiełko z tyłu odkręcało się w czasie lotu i odbezpieczało zapalnik--potem oczywiście JEEEB!!!!!!!!!
Nie radze grzebać!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam.
Napisano
cierzko powiedziec jakiej prod.. sa te naboje ale sam pocisk jest dośc ciezki jeden rozebrałem , a w sirodku breja zglejowana , szmelc ale czubki są w mjare ok .
Napisano
co do tych latajacych bombek to rowniez sie z nimi spotkalem,ba nawet rozlecialy mi sie 2 na saperce,ale te tak zwane smigielka czyli zapalniki czymaly sie calkiem calkiem.Chyba szczescie mi i tym razem dopisalo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie