lysy452 Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Witam tak jak w temacie. Z gory dziekiPozdro
maxikasek Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 jak na wykop skóra w swietnym stanie. No hyba że to wykopane na strychu ;-)
ubenfurer Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 osłona na lampę w schronie niemieckim
ubenfurer Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 coś takiego,3 metry od szwabskiego betonu znalazłem 2 sztuki
Saper.17 Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 WitamTak to jest wykopek sam sie niewiezylem ja Lysy mi to pokazal trafil tez drugie takie cosik tylko ze tamnto juz jest skorodowane, wydaje mi sie ze to oslona na jakis zapalnik czy cos takiego jest fajnie cechowane ale niemogl zaladowac zdjecia.Ziemia w tym miejscu wogule byla laskawa nawet fragmenty gazet niemieckich sie ostaly.Pozdrawiam
sebulaa Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 Witam to nie żadna osłona lampy !!!to jest koszyczek transportowy od niemieckiego pocisku . Ostatnio też takie mi wyszły , na jednym w takim samym stanie zachowała sie skóra . mój był sygnowany z gapą rok 34
Pytanie
lysy452
Witam
tak jak w temacie.
Z gory dzieki
Pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.