acer Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Witam,Mam pytanie jak w temacie postu. Znacie może namiary na profesjonalne i poważne firmy zajmujące się czesaniem" terenu z niezbędnymi uprawnieniami i wystawiające niezbędne zaświadczenia o czystości terenu ?I nie chodzi mi o Wojsko Polskie, bo Saperzy przyjeżdżają do ujawnionych znalezisk", a z tego co wiem nie mogą od tak sobie sprawdzać kilku hektarów terenu, nawet odpłatnie.Oczywiście by uniknąć kryptoreklamy, prosiłbym o podawanie namiarów na mój adres [wyświetla się w nicku]Taka prośba do kolegów. Proszę administratora o wyrozumiałość i nie usuwanie postu.
woytas Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 W ktoryms numerow odkrywcy byla taka firma- tylko niewiem co i jak :(
woytas Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Wpisz do wyszukiwarki slowo saper - tam kilkanascie znalazlem. Co do kompetencji - nie wiem :(
acer Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Wiem :) też szukałem, ale może koledzy coś jeszcze podpowiedzą.Ty się lepiej szykuj na sobotę :) Żeby w niedzielę nie było tsunami :)
woytas Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 a niech bedzie :>odkryles w lesie jakis magazyn czy co? Saperzy nie wystarcza?
acer Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Tak, mieliśmy małą niespodziankę - z dziś.Tylko saperzy zbierają co ujawnione, a nie mogą schodzić z wykrywaczem całości terenu.
woytas Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 A cos ciekawego przy okazji?Takie drobne to byly?
acer Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Przy okazji to było jeszcze 5 sztuk 150 mm i protokół Chorążego Sztabowego zakazujący wszelkich prac leśnych na widocznych powierzchniach bez przeprowadzenia kompleksowego sprawdzenia - przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami mogące wystawić stosowne zaświadczenia o czystości terenu" - prywatni poszukiwacze odpadają dla mojej firmy.
Heruss Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 WitamJest firma explosive z tego co wiem obsługują budowę autostrady A1 (od końca obwodnicy trójmiejskiej do Nowe Marzy) i współpracują z Nadlesnictwem Gdańsk.PozdroHerussPS. znajdziesz w sieci
acer Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Tak, wpadłem na ich stronkę, dzięki.
Tomko Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Acer, doszły linki - przepraszam że pytam na forum , ale cos mi poczta/komp głupieje : /
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.