Skocz do zawartości

Firmy poszukiwawcze - profesjonaliści.

acer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Mam pytanie jak w temacie postu. Znacie może namiary na profesjonalne i poważne firmy zajmujące się czesaniem" terenu z niezbędnymi uprawnieniami i wystawiające niezbędne zaświadczenia o czystości terenu ?

I nie chodzi mi o Wojsko Polskie, bo Saperzy przyjeżdżają do ujawnionych znalezisk", a z tego co wiem nie mogą od tak sobie sprawdzać kilku hektarów terenu, nawet odpłatnie.

Oczywiście by uniknąć kryptoreklamy, prosiłbym o podawanie namiarów na mój adres [wyświetla się w nicku]

Taka prośba do kolegów.

Proszę administratora o wyrozumiałość i nie usuwanie postu.
Napisano
Wiem :) też szukałem, ale może koledzy coś jeszcze podpowiedzą.

Ty się lepiej szykuj na sobotę :) Żeby w niedzielę nie było tsunami :)
Napisano

Tak, mieliśmy małą niespodziankę - z dziś.
Tylko saperzy zbierają co ujawnione, a nie mogą schodzić z wykrywaczem całości terenu.

Napisano
Przy okazji to było jeszcze 5 sztuk 150 mm i protokół Chorążego Sztabowego zakazujący wszelkich prac leśnych na widocznych powierzchniach bez przeprowadzenia kompleksowego sprawdzenia - przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami mogące wystawić stosowne zaświadczenia o czystości terenu" - prywatni poszukiwacze odpadają dla mojej firmy.
Napisano
Witam
Jest firma explosive z tego co wiem obsługują budowę autostrady A1 (od końca obwodnicy trójmiejskiej do Nowe Marzy) i współpracują z Nadlesnictwem Gdańsk.
Pozdro
Heruss
PS. znajdziesz w sieci

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie