MK Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Wymiary ma nieco krasnalowate...
Tomko Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Czy w tej plaskiej części, po oczyszczeniu nie wyjdą jakieś otwory ?
MK Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 zobaczę jutro, na wszelki wypadek leży w sodzie. ale po wstępnym opukaniu żadna dziurka się nie pojawiła więc nie liczyłbym na to :/ Kto wie, może to z biegunkowego konia ;)
kuba321 Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Strzemie jak się patrzy. Tu dodaję fotkę mojego ze średniowiecza.
MK Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Niech mnie święty Absinth 70% po plecach biczem trzaśnie. CirrusCX, Twoje strzemię jest nieco większe ;) moje wygląda przy nim jak na kucyka... Wyszło one na pozycjach radzieckich z 1944 roku... może na kucyka? muła? może w ogole nie związane z wojną?
Pytanie
MK
Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Wymiary ma nieco krasnalowate...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.