ja20 Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 witam.czy ktoś może szukał w tej okolicy?szukałem w internecie ale jakoś nic za wiele nie znalazłem a jeśli chodzi o literature to na razie nie miałem czasu.jeśli ktoś miałby jakieś linki albo znał książki niech napisze.może ktoś kopał w tej okolicy?słyszałem od miejscowego człowieka że można tam dużo znaleść.
ja20 Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 naprawdę nie ma nikogo kto by cokolwiek słyszał o tych miejscowościach.bo ja nic nie znalazłem w necie ani nawet w biblitece a to co mieszkaniec opowiadał jest warte poszukania.tylko dziwi mnie że nic nie mogę znaleść o tych okolicach.
ubenfurer Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 jak masz dobry sprzęt na kolor to polecam Ruciane - okoliczne plaże turystyczne a Spychowo czasy Juranda Sienkiewiczowskiego ;)
acer Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 I linia Hindenburga.W okolicy Spychowa oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.