banditen-partizanen Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 Wczoraj w robocie przypadkiem zauważyłem jadąc takie oto kółeczka. Po rozmowie z Panem u którego to leżało i dogadaniu się w walucie 40% udało sie wytargać:)
banditen-partizanen Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 Są na oryginalnej ośce- nie jestem pewien ale bardzo przypominają koła i rozstaw Kettenkrada. Muszę jeszcze podjechać do Pana z drugą 40% bo w stercie złomu leżało coś wpodobnego do wózka amunicyjnego od Kette.... obiecał że to wyciągnie z pod sterty złomu i zobaczę co to jest :)może kolejne części:)
banditen-partizanen Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 Kątowniki do ośki są dospawane współcześnie przez ww Pana
luger Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 To raczej nie od niego te koła.Pozdrawiam L.
Cronos Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Podaj wymiary bo w pierwszej chwili pomyslałem ze to wewnętrzne z SdKfz 7 (tak spogladając na zdjęcie na półce) ale to chyba nie to:)
luger Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 A na bandażach jest coś napisane?Bo mi to wygląda na kółka od takiej przyczepki do akumulatorowego wózka. Pozdrawiam L.
banditen-partizanen Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 Jutro pomierzę i napiszę. A na gumach nie dopatrzyłem sie napisów. Ale bedę je czyścił, może coś wyjdzie.
banditen-partizanen Napisano 15 Październik 2006 Autor Napisano 15 Październik 2006 Podobne ale duże. Te mi sie zmieściły do golfa.
Podziemny_Kosmos Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Tak, rozmiar nie ten ale to raczej ukierunkowuje poszukiwania na przyczepy itp. a nie na pojazdy pancerne
Cronos Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Ale to chyba nie bedzie normalna przyczepa..... po co dawac cieżkie stalowe koła z gumowymi bandażami??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.