seeker Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Witam. Może ktoś pomoże w identyfikacji tego orzełka, bo mi się kojarzy tylko z pewną gazetą:) Pzdr
Raned Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 Obstawiam, że to orzeł pruski (patrzy na Francję i ta zasada mi się zawsze sprawdza). Może, ale nie musi mieć związek z lasem.
seeker Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Witam. Może ktoś pomoże w identyfikacji tego orzełka, bo mi się kojarzy tylko z pewną gazetą:) Pzdr
seeker Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 Znaleziony na terenie poniemieckiej leśniczówki, więc raczej ma związek z lasem. Dzięki.pzdr
ponury Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Pruski orzeł a liście dębu też wskazują na jego Germańskie" pochodzenie.Pzdr.
Pytanie
seeker
Witam. Może ktoś pomoże w identyfikacji tego orzełka, bo mi się kojarzy tylko z pewną gazetą:)
Pzdr
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.