Skocz do zawartości

Uwaga,nadchodzi MIDAS !!

Rufus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !!

Po 8 dniach testowania tego produktu p.K.Knota wnioski :

1. Waga to totalna porażka. Jeśli stelaż jest zrobiony z przeciętego na pół wózka dla niemowląt to świadczy o tym, że producent nigdy nie był ze swoim wyrobem w terenie lub przejada cały krajowy zapas Metanabolu i siła go rozpiera !
2. Uchwyt z rowera nałożony na rurkę stelaża obraca się wokół własnej osi, przeszkadza.
3. Wychyłowy wskażnik na uchwycie pomijając domową adaptację z czegoś innego rozpada się na dwie połowy przy przechodzeniu przez krzaki lub podczas odkładania go na ziemię, Niedoróba !!
4. Dyskryminacja- działanie mocno iluzoryczne
5. Cewka- Już wiem gdzie się podziewa produkcja kolanek do plastikowych instalacji wodociągowych :)
6. Cewka- po 5 dniach kiwania na boki wypadła z mocowania, na szczęście udało się ją wepchnąć na miejsce.
7. Zasilanie- max 4 dni, padło w lesie :(
8. Zasięg- jak na PI mógłby być lepszy
9. Umiejscowienie przedmiotu - zaczyna sygnalizować dużo wcześniej a kończy dużo później. Aby to wyeliminować za każdym razem trzeba przestrajać na max. potencjometr Total, a po zlokalizowaniu od nowa stroić. Straszna strata czasu !!
10. Przestawna dźwignia na końcu uchwytu - Totalny absurd !! Panie producencie !! Z całym szacunkiem, To nie jest do cholery kosa do zboża !! Zaczepia się o co tylko się da, a poza tym przeszkadza podczas strojenia nie wspominając o wadze.
11. Mocowanie sondy do stelaża- niestabilne, lata na boki, ale co się dziwić , wózkiem dla dzieci nikt nie kiwa w powietrzu !!
12.Skrzynia na elektronikę nieco za duża
13. Podłokietnik jest o ok. 12 cm za nisko. Cierpi na tym nadgarstek , który musi kompensować wagę.
14. Brak wyważenia

Podsumowanie;

Aparat dla atletów lub dla osób którym jest wszystko jedno. Osobiście jestem bardzo zawiedziony i szczerze mi żal kolegi od którego dostałem ten sprzet do testów.
A tak się dobrze zapowiadało !! Trzeba nad nim jeszcze duuuużo popracować !!

Zaznaczam, że jest to moja subiektywna opinia po 8 dniach pracy.

Pzdr.
Rufus
Napisano
jest jakaś stronka gdzie można to CUDO
zobaczyć? strasznie jestem ciekaw
tego wynalazku , widze w opinii kolegi
to.... nic tylko kupić
Pozdrawiam
Napisano
Ale dzięki recenzji Rufusa będzieo paru mniej doświadczonych przez producenta. W mojej ocenie Rufus to co napisałeś już całkowicie dyskwalifikuje ten wykrywacz i napisz jeszcze ile ten cud techniki" ma kosztować .

Pozdrawiam Merlin

P.S. A może w końcu coś się ruszy w recenzjach sprzetu
( przynajmniej na forum )
Napisano
Witam ponownie

Jak zaznaczyłem w pierwszym poście, dostałem to cudo do testów od kolegi, który mimo wszystko nabył ten sprzęt.
W ostatnim numerze O " jest reklama oraz zdjęcie tego sprzetu. Cena również.
Moja opinia bynajmniej nie miała na celu pozbawiać p. Knota dochodu, tylko uświadomić kupującym jak mało poręczny jest ten sprzęt. Jeśli to przeczyta jeszcze producent i wyciagnie z tego odpowiednie wnioski, to byłby szczyt szczęścia !
A do ogródka wad dodam jeszcze jeden kamyk;

Brak gniazda do słuchawek- widać producent ma słuch absolutny, czego nie można powiedzieć pracując Midasem w wietrznym lesie jak miałem okazję.

Cena jak na PI stosunkowo przystępna 600 PLN

Pzdr

Rufus

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie