sten Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Witam Panowie,trafilo mi sie pare fotek,czy ktos moze mi powiedziec co ten Herr ma na pagonie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 co to moze byc???Ja kombinowal no i nic nieznalazlem :(Bylbym wdzieczny za wasze pomysly i sugestie dotyczace tego dynksaPzdrsten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawias Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 WitamBędzie to oznaka artylerii nadbrzeżnej kriegsmarine. Pozdrowienia Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sten
Witam Panowie,
trafilo mi sie pare fotek,czy ktos moze mi powiedziec co ten Herr ma na pagonie???
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.