to17071990 Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 Chcialbym sie zapytac wszystkich zapytać jak kupować stare rzeczy od chlopów itp. Jakie zadać pierwsze pytanie? : Czy ma pan cos z wojny do sprzedania" . Bardzo proszę o pomoc , bo wiem , że wiele osób zdobywa wiele rzeczy tym sposobem . I przypuśćmy , że gościa nie znam...........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 witam, jeśli widzisz babcię ...pytasz abciu a gdzie dziadek karabin zakopali..."jeśli widzisz dziadka : dziadku a gdzie wam gospodyni karabin wyniosa ...."PZDR i zycze powodzenia PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 proponuje na pracownika gazowni" - to zawsze dziala...wpuszcza, a jak powiesz ze naprawiles to sami oddadza co z wojenki zostalo...a tak na powaznie to zagaduj o historii, pytaj co i gdzie.z poczatku nie ufni ale ogolem to pozwalaja a i ciekawych historii sie dowiesz gdzie z wykrywka udezac tylko.pozdro radek66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Wątek idzie do towarzyskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 witam , chłopów i panów już dawno nie ma hehehehe. Moja metoda to na spokojnie porozmawiać , popytać , nie wciskać ludziom pierdołów bo nie są wcale aż tak głupi (ok są wyjątki) , mówisz , że interesujesz sie historią , gęba uśmiechnieta , tak normalnie......ludzie nawet na wsi na cwaniaczkach sie poznają . pozdrawiam liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 normalna rozmowa, pifko, vodka i dyktafon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Kaba przy pifku, wodce itp dowiesz sie gdzie zalega caly sprzet dywizji SS HG:P ale jak to mowia w kazdej legedzie jest troche prawdy:) ja poprostu jak widze starszego pana to zagaduje i pytam sie czy nie bylo gdzies tu jakis walk itp, jak trafie na spoko goscia to 1h nie moje:P bo jak zacznie opowiadac jak to bylo...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Tak, tak, tak, pifko, vodka, a potem nas będą poszukiwać :D :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.