ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Witam .Znalezione na polu ,Co to może być za potwór z mosiądzu??
ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Witam .Znalezione na polu ,Co to może być za potwór z mosiądzu??
huk 100 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 to chyba część radzieckiej odznaki -brakuje środka coś mi sie kołacze w głowie-ale nie mogę sobie narazie przypomnieć -może ktoś z was coś ??-pozdro
ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 huk pomyśl kurcze bo widze niemały dylemat z tą kupą mosiądzu mamy
huk 100 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 szukam w ruskich ale nie moge trafić-ale na mysle ze tak jak pisałem wyżej-uben nie chcesz obejżeć swojej klamerki na odkryciach ??-pozdro
ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 i jak ta moja klamerka wygląda ,poproszę foteczkę ;)
kopijnik2 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 wróć w to samo miejsce i szukaj reszty...najprawdopodobniej (?)ażurowy krzyż z monogramem, zwieńczony koroną...
ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 zaraz ,zaraz proszę jaśniej kopijnik ;) pozdrawiam
kopijnik2 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 różne teorie mam...ale najprawdopodobniej carska (pułkowa albo szkolna) pamiątkowa odznaka. Ty masz podkładkę, główne symbole były na nakładce.pozdro
ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 najprawdopodobniej carska , trafiliśmy także niedaleko kilka guzików carskich
ubenfurer Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 masz może link , lub zdjęcie jak ta odznaka w oryginale mogła wyglądać ?
Pytanie
ubenfurer
Witam .
Znalezione na polu ,
Co to może być za potwór z mosiądzu??
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.