TATA-poz Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 nie mam pojęcia co to może być,na garłacz za małe , zapalnik - chyba niedługość około 8 cmproszę o pomoc w identyfikacjipozdroTATA-poz
TATA-poz Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 dzięki za info,z jakiej broni strzelało się czymś takim ?ma ktoś fotki jak powinno to wyglądać ?i najważniejsze - czy to to bezpieczne ?pozdro
TATA-poz Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 nie mam pojęcia co to może być,na garłacz za małe , zapalnik - chyba niedługość około 8 cmproszę o pomoc w identyfikacjipozdroTATA-poz
Boruta Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Może to być pocisk 2 cm z urwanym zapalnikiem.Pozdrawiam
von Neumarkt Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Urwany jest tylko aluminiowy czepiec,a cały zapalnik jak widać jest w stanie praktycznie nienaruszonym,mało tego z tyłu powinien być widoczny smugacz połączony z drugim zapalnikiem.
maskot5pu Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 no gratulacje takiego fanta tylko pozazdrościć
Pytanie
TATA-poz
nie mam pojęcia co to może być,
na garłacz za małe , zapalnik - chyba nie
długość około 8 cm
proszę o pomoc w identyfikacji
pozdro
TATA-poz
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.