Hornet Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Napisano 26 Wrzesień 2003 poszukuję zdjęć samolotów Karaś ,Łoś i innych,których już nie można ściągnąć-ale jak znam życie ktoś je na pewno zarchiwizował.Proszę kolegów z Forum o ich przesłanie. Proszę również o poradę gdzie można uzyskać rysunki do; SdKfz-222 oraz SdkF-251/1 oraz zdjęć i rysunków ich jednostek napędowych.Za pomoc z GÓRY. DZIĘKI
Hornet Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Napisano 27 Wrzesień 2003 Czekam na odpowiedż w sprawie mego posta od kolegów Bodzia,Polsmol-a i innych.Koledzy podzielcie się zdjęciami możliwe,że innych kolegów też to zainteresuje.Siedzę w lotnictwie polskim od 30-lat i dopiero teraz można obej- rzeć na zdjęciach to co do tej pory było wstydliwe,czyli Destrukty naszych samolotow-w tym wiele rarytasów jak Łosie,Karasie no i moja miłóść Wyżeł.No więc panowie...
muslim Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Podpisuje się pod tą prośbą.Można by utworzyć galeri polskiego sprzętu. Zdjęć jest cora więcej. Co wy na to?
polsmol Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Co do galerri to mam wątpliwości natury prawnej, ale na priva chętnie wyślę tylko, że nie mam tego tak znowu dużo (spalenie dysku w maju) a z drugiej strony muszę wiedzieć ile wysyłać na raz żeby nie blokować waszych skrzynek.
jotes Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 Sporo z tych zdjęć powinno być u mnie na dysku. W tej chwili jestem na wakacjach jeszcze cały następny tydzień, stąd moja niższa aktywność na forum. Jak wrócę, to prześlę co mam, najwyżej proszę mi się przypomnieć.Pzdr,jotesjotes25@op.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.