manio Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Dziś wykopana obok młyna starego,nic sie nie otwiera w niej,jest dość ciężka.Po co to było?
manio Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Nie wydaje mi się zeby się kiedys otwierała,to co widać na zdjęciu to miejsce gdzie juz te spoiny nie wytrzymały bo spód jest mocno pozczepiany i nic nie odstaje.
manio Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Oj Patron czytaj dokładnie wcześniej pisane posty.Nie wysuwa sie.
manio Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 No i przyjaciele już wiem co to jest.To jest zapalniczka!!!!!!!!!!!!!!!!jak ktos chce to moge wrzycic zdjęcie w pełnej okazalości.
boysss Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 nie mam pewnosci ale czy na 3 foto ten spód jest lutowany? jezeli nie to moze była w srodku sprezyna i poprostu cos sie w ten futerał wkładało np. modlitewnik-pozdr.
PATRON Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Sorryyyyyyy......mam kiepski dzień ....pzdr PATROn
manio Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Nie ma tam rzeczki.Tak wszystkie połaczenia są lutowane,cała składa sie z 3 kawałków,sama okładka to jeden tak uformowany,a pozostałe to to co miedzy okładkami.Kiedy wkładałem tam igłę to na srodku jest cos co blokuje dojście do samego dołu(jakaś przegródka)
manio Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Dziś wykopana obok młyna starego,nic sie nie otwiera w niej,jest dość ciężka.Po co to było?
manio Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Patron to nie może być pudełko na rózaniec,pisałem przecież że sie nie otwiera.
Raned Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Pewnie kiedyś się otwierała, może pudełko na zapałki lub tabakę?
kopijnik2 Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 jeżeli została wykonana jako wersja nie-do-otwierania to jest makietą - modelematrybut świętego?
Pytanie
manio
Dziś wykopana obok młyna starego,nic sie nie otwiera w niej,jest dość ciężka.Po co to było?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.