Skocz do zawartości

Jakie ustawienie w Rutus Solaris???

oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam prosze o pomoc jakie ustawienia mam zastosowac do szukania wiekszej militarki typu chelm , szabelka , pistolet oczywiscie odrzucajac wszelkie drobne trafienia jak druty kapsle czy gwozdzie?
A jakie ustawienia na drobnice kolorowa typu monety klamry odznaczenia bizuteria... pomijajac stalowe odlamki druty gwozdzie kapsle ..itp. prosze o pomoc Pozdrawiam
Napisano
Miltarka tryb statyczny.
Kolor tryb dynamiczny.
Co do dyskryminacji i innych parametrów to nie ma jedynie słusznych" ustawień , po to kupiłeś sprzęt i po to z nim chodzisz aby eksperymentować i ciągle się uczyć.
Jakie będziesz miał efekty zależy tylko od Ciebie.
Pozdrawiam
Napisano
Dzieki za odp.
chodzi mi glownie o to by nie marnowac sil i czasu na wyciaganie kapsli gwozdzi drutów i odłamkow zeby idac na militarke Solaris piszczal tylko gdy znajduje sie ona w ziemi i to samo z drobnica. Czy jest to mozliwe?
Napisano
Witaj, na militaria proponuje ci statyka z dyskryminacją, pokrętło dyskryminacji ustawione na godzinę 9. Jezeli znasz swój sprzęt to mix jest rewelacja bo można poza czymś wiekszym drobnice przy okazji wyciągnąć.

Pozdrawiam
Napisano
Ja będę twierdził, że zasięg solarisa na mixie jest prawie taki sam lub nawet lepszy dla niż statyka, ale może to kwestia ustawień. Natomiast dynamik moim zdaniem bezwzględnie lepszy od statyka. Mimo pewnych niedogodności, ale teraz chodzę tylko na mixie albo dynamiku.
Napisano
zgadzam się z kolegą boysss. dokładnie na takich samych ustawieniach chodzę. Wolę słyszeć wszystko i wiedzieć co słyszę.Dzieki temu wyjełem 2 bebuty w miejscu gdzie tabun ludzi z wykrywkami wydeptał już ścieżkę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie