Skocz do zawartości

Jura Krakowsko Czestochowska

Gość fk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niestety nie. Teraz wylądowałem w stolicy, ale jeśli będziesz się gdzieś wybierał, to daj znać.
Napisano
No proszę, to praktycznie sąsiadami jesteśmy/byliśmy. Ja mieszkałem koło samochodówki", ale na starym osiedlu;-)
Ciekawe, czy znamy się z widzenia;-)
Pozdrawiam
Napisano
To dajcie znać jak będziecie się wybierać.. Jura to zawsze fajny temat (choćby z racji widoków) tylko koniecznie zabierzcie ten świecący wykrywacz" Profesora. Przyda się w ciemnych lochach jak nic:)

fk - a Ty albo zdesperowany jesteś albo masz juz trochę latek na karku żeby nazywać taką starą rurę jak Piasecka-Johnson laską" :))

Pozdrawiam

VW
Napisano
Kto wie maeco...Może się nawet znamy hehehe.W tą niedziele mam komunię syna,więc penetruje dziury blisko Brzegu...Lecz myślę chłopaki,że w przeciągu miesiąca coś uda nam się zorganizować.Super było by nawet przenocować przy ognisku gdzieś na skałkach z kufelkiem dobrego browarka.Pozdro. Miro.
Napisano
No Panowie, Jura + browarni = musi się udać;-) Może zaczniemy przechodzić do konkretów? Co powiecie na pierwszy weekend czerwca?
Napisano
Witam.Ja osobiście oscylowałbym około Bożego Ciała...Jest kilka dni wolnych...Byłby czas na eksploracje i czas dla rodziny...Nawet nocka lub wieczór przy ognisku...Pozdrawiam Miro.
Napisano
od 26 maja zaczynaja sie III Jurajskie Spotkania Poszukiwaczy MIROW 2005, na ktore serdecznie zapraszam :).

pozdrawiam

kruku
Napisano
Witam. Kruku,podaj mi termin pierwszego zlotowego ogniska.Chcielibyśmy podjechać i klapnąć przy ogniu,skoro będziemy już eksplorować Jurajskie górki...Nie wiem czy będzie ktoś jeszcze z Dolnego Śl.Jeśli nie,to będziemy chociaż my hehe...Serdecznie pozdrawiam Miro.
Napisano
Pierwsze oficjalne ognisko bedzie z 26 na 27 maja. Ja bede na miejscu od 24 maja wiec serdecznie zapraszam

pozdrawiam

kruku
Napisano
To może i ja się pojawię w Mirowie jeśli mi wyjazd w Bieszczady nie wypali. Tymczasem pozdrawiam wszystkich i do miłego
Napisano
Formalnie mieszkam w Zawierciowie, ale od jakiegoś czasu pomieszkuję w Warszawie. Niemniej bywam w rodzinnym mieście systematycznie w weekendy. Jak coś to pisz na priva.
Pozdrawiam
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie