HASAG40 Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Napisano 28 Wrzesień 2006 witam ostatni kolega dal mi takie cos???raczka drewniana koncowka zaostrzona po calosci ta pochewka z mosiadzu posrebrzana lub pobial??syg. j.a.henkels moze to jakies dlutko:-)za odpowiedzi z gory dzieki
Parowóz Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 prawdopodobnie stalka do ostrzenia nozy rzeznickich z koncowka do zdejmowania racic
maskot5pu Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 witam jak na oko weterynaryjne to trokar 100% tyle że jakiś starszy model jak chcesz się pozbyć daj cynk. w tlei dziórki żeby lepiej gazy odchodziły
HASAG40 Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Napisano 28 Wrzesień 2006 nie dopatrzylem sie innych sygntor?samo ostrze ok20cm dlogosci calosc ok25cm nie wiem ile ale 20zeta to chyba dobrze????jak co to pisz na e-mail m35ss@interia.pl
vfr800 Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Co nie zmienia faktu, że maskot" ma rację to jest trokar.
Pytanie
HASAG40
witam ostatni kolega dal mi takie cos???raczka drewniana koncowka zaostrzona po calosci ta pochewka z mosiadzu posrebrzana lub pobial??syg. j.a.henkels moze to jakies dlutko:-)za odpowiedzi z gory dzieki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.