kopijnik2 Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ja będę - a wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Ja też, chociaż raczej od późnych godzin sobotnich do niedzieli po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 I ja się zjawię to ci kopijnik powiem to sprawdzisz teren może coś wyjdzie;) wzamian za browarka ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ok o której będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 w sobotę po południu raczej dojedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ok 10 w niedzielę, chyba, że coś się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ok 10 w niedzielę, chyba, że coś się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ok,złapiemy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 ja biore udzial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Też się wybieram.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 właśnie się dowiedziałem , że nie pojade ;(((..ludziska jeżeli ktoś ma kamere, byłbym i zapewne wielu ludzi z forum wdzięczny za filmik z inscenizacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2006 filmik jak filmik ale foty będą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Super,wielkie dzięki za spotkanie kopijnik ,huk100 ;)czekam na zdjęcia mail-em,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 ciebie mam na filmie, muszę trochę go obrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 oki czekam ,daj znać jak już powalczysz z kliszą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.