kocur Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 Witam !Trafiłem dzisiaj medalik upamiętniający objawienie w Getrzwałdzie po tej stronie jest Marja - po odwrotnej Św. Józef. Może ktoś pokusić się o wydatowanie ?Pozdrawiam !
kocur Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 Witam !Trafiłem dzisiaj medalik upamiętniający objawienie w Getrzwałdzie po tej stronie jest Marja - po odwrotnej Św. Józef. Może ktoś pokusić się o wydatowanie ?Pozdrawiam !
Jaro5 Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 WitamOczywiści z końca XIX w, wskazuje na to jego forma. Mam zbliżony ale dotyczący 500 lecia sanktuarium w Częstochowie.Jaka jest jego średnica ?? Tak około 30-35 mm ??pozdrawiam
kocur Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 Help .... Z tego co udało mi sie ustalić to cud ten miał miejsce w 1877r. - czy to może być medalik z epoki - czy współczesny ?
Pytanie
kocur
Witam !
Trafiłem dzisiaj medalik upamiętniający objawienie w Getrzwałdzie po tej stronie jest Marja - po odwrotnej Św. Józef. Może ktoś pokusić się o wydatowanie ?
Pozdrawiam !
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.