majstergrzech Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 WitamMiało być tak pięknie, pewna miejscówka na wrzesień 39 tymczasem z września nawet łuski, ale... przy leśnej drodze kolega trafił na spory sygnał. Pół metra niżej okazało się, że jest to drewniana skrzynia z metalowym wiekiem, pod nim cała zastawa wraz ze sztućcami zakopana tu przez niemieckich uciekinierów o czym świadczyła książka pisana gotykiem znaleziona przy fantach, było tez trochę sreberka i jeden widelec z waffenamtem i na dobitke smutne słowa szczęśliwego znalazcy: Miała być skrzynia z visami, i co ja teraz zrobie z tym badziewiem". Jak widać nie wszystkich można uszczęśliwić. Mam obiecany talerzyk :).Pozdrowienia dla niedzielnych kopaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstergrzech Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Trafiła się też taka fajowa waga kuchenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Pewna pani by powiedziała,że po -wypędzonych-.Gratulacje fajny depozty,pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Miała być skrzynia z visami, i co ja teraz zrobie z tym badziewiem". - to jeszcze nic ..:)))Znam autentyczną historię - sygnał - wychodzi skrzynka. Oczywiście znalazca widzi już w wyobraźni złoto złoto duużo złota " . Skrzyneczka zostaje otworzona a tam 6 Vis'ów w tawociku. A znalazca - Łeeee !!! Visy...na Ch**j mi to ? Tak lekko nie w temacie ale dobre i prawdziwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstergrzech Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Darek419 dzięki, w kolejce czeka kolejna skrzyneczka namierzona zimą, ale klapa znajduje się 3 razy głębiej i jest cztery razy większa, niestety nie mam rąk do pracy na razie a sam się grzebać nie będę, czeka na lepsze czasy.Nikt historia niezła, ubawiłem się przy tym setnie, oby zawartość tej skrzyneczki nie trafiła do huty Katowice :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Jestem przekonany ze na tym forum jest wielu ochotnikow ktorzy cheeeeeetnie pokopia jak jest ciekawy sygnal...ja moge nawet bez saperki:)) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.