Skocz do zawartości

Apel do Admina lub moderatora w sprawie Vilkaloki "

robo01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W zwiazku z wypowiedziami w wątku: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=336265
i innymi Vilkaloki " lub panzergrenadier" proszę o zablokowanie tegoużytkownika"
Administrator i użytkownicy forum wiedzą o czym mówie

pozdrawiam RobertLothar" GRH SGO Narew"
Napisano
Rozumiem, że za chwilę wystąpisz o zblokowanie innych użytkowników, którzy są, nazwijmy to ieortodoksyjni"? Vilkaloki nie przegina bardziej od innych, tu piszących, z tą tylko różnicą, że często ma rację
Napisano
Rozumiem że ty też masz podobne poglady do niego.Chciałbym żeby był zablokowany na watku Nowogrodu żeby nie miał możliwości pisania takich skrajnych glupot/komory gazowe itd/na innych tematach niech wyrabia sobie co chce jak innym użytkownikom to nie przeszkadza.I ten człowiek nazywa siebie rekonstruktorem:( żenada
Napisano
Niczego nie rozumiesz, zapytałem czy z równa gorliwością będziesz domagał się banowania mowiących podobne androny, czy to tylko osobista animozja do Vilkalokiego, natomiast nie wypowiadałem się co do moich osobistych przekonań, i tyle
Napisano
Widzisz robo chwilowo bardzo żałuję że dałem się wciągnąć w tą dyskusję i przepraszam wszystkie osoby urażone moimi wypowiedziami i poglądami. Jednak nie mam wypowiedzi faszystowskich a zdroworozsądkowe.

W moim zyciu dwa razy dotknęła mnie ciężka choroba. Najpierw rozległe poparzenia jako 3-letnie dziecko a potem inna już jako prawie dorosłego człowieka. Łącznie spędziłem ponad rok w szpitalach, miałem kilka bolesnych operacji i innych zabiegów, niektóre jak to się mowi na żywca bo szpital ni stać na znieczulanie wszystkiego. I zapewne w moim życiu jeszcze mnie to może spotkać. Mimo to żyję normalnie choc czasem stare blizny dają w kość. Jako osoba która swoje w tym życiu jużodcierpiała i będąc w szpitalach widziała i rozmawiała z osobami umierającymi na nieuleczalne choroby uważam że szybka i w miarę bezbolesna śmierć jest dla człowieka lepsza niż długie męczenie się. Może ktoś ma inne zdanie ale wtedy dla mnie to masochizm. No cóż o gustach się nie dyskutuje.

A co do reszty tego co mogęna pisać to razi mnie tez obłuda i zakłamanie forumowego establishmentu:
1. Wszystko co niemieckie jest złe, wszyscy Niemcy to mordercy, wszyscy którzy kiedykolwiek z nimi współpracowali to naziści. Takie podejście świadczy o głębokim niezrozumieniu istoty historii i przemian jakie się dokonywały w pierwszej połowie 20 wieku a często o zwykłej nienawiści i glupocie
2. Mit dobrego rosjanina z pepeszką i harmoszką i ziemii uświeconej rosyjską krwią- moja rodzina w wiekszości wyginęła na syberii a Pradziadkowi NKWD strzeliło w tył głowy jak szedł do Andersa bo nie chciał ddać zegarka. Ja wiem z opowieści co rosjanie potrafili zrobić ludiom i relacje z KL przy tym są znacznie łagodniejsze, a szczególnie w wydaniu Borowskiego którego ksiażka jawi si jak sielanka.
3. Mit dobrego amerykanina który zwalczył faszyzm a teraz bohatersko walczy z terroryzmem- nie mam nic do samych amerykanów ale oni tak samo mordują wszystko co popadnie i wrodzone poczucie przyzwoitości nie pozwala mi przejść obojętnie gdy ktoś robi z nich wielkich bohaterow podczas gdy od Niemców rożni ich ideologia a od rosjan poziom zamoznosci.

Na koniec jeszcze raz przepraszam osoby rozsądne i inteligentne które czują się dotknięte tem co napisałem.

Tych którzy są skłonni napisać i poprzeć największą bzdurę i dorobić do tego ideologię zeby mi dowalić przepraszać nie powinienem. Zastanówcie sie czasem co sami piszecie.
Napisano
P.S. Od tej pory zamierzam się wypowiadać tylko w sprawach technicznych więc niech niektórych nie dziwi że nie będę odpowiadał na niektóre słowa skierowane do mnie.
Napisano
Robo01, rozumiem Twoje zdenerwowanie (bo i sam jestem zniesmaczony niektorymi wypowiedziami w przytaczanym przez Ciebie topicu), jednak wprowadzenie teraz tego wątku spowoduje kolejną burzę i całe mnóstwo niepotrzebnych potyczek słownych. Z takim postulatem powinieneś raczej zwrócić się do admina w mailu a nie tak ogólnie dla przy wszystkich (skutki j.w.).
Poza tym, chyba ktoś moderuje to forum, prawda? ;)
Napisano

Czy osoby przedstawione na zdjęciu to ta sama osoba ?

Proszę użytkownika o nicku Vilkaloki" o odpowiedź na to pytanie.

Jeżeli tak jest, to prawdopodobnie mamy do czynienia z przypadkiem nieuprawnionego korzystania z forum przez osobę, która została stąd wcześniej wyrzucona przez administratora.
A chodzi o niejakiego Panzergrenadiera.

Proszę administrację serwisu o wyjaśnienie tej sprawy.

Napisano
Dokładnie, tak jak napisał XANTOS - forum nie jest od roztrząsania takich spraw. Jest pytanie do administracji forum - proszę je wysyłać na maila.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie