acer Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1405967,11,item.htmlChwalcie się dalej zdjęciami......
kuba321 Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Tak chwalcie się dalej. Dobra rada zasypujcie newypały tak jak zostały odkopane, saperzy i tak przyjeżdzają tylko do ODKRYTYCZCH niewybuchów. Jak ktoś odważny niech zaczeka na saperów żeby wykopana Bombka nie wpadła w niepowołane ręce... np 14 latka :(( No i po wolutku nabieram doświadczenia, zauważyłem że należy tez się bać wykopania SKARBU. Wtedy to nie BOMBA a prawnicy odgryzą Ci ręce i nogi. A zatem jeśli chodzi o moją prywatną opinie to należy siedzieć cicho jak Mysz pod miotłą.Pozdrawiam....CIRRUS
a.korbaczewski Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 20.9.Przemyśl(PAP) - Zarzuty nielegalnego wyrobu i posiadania broni oraz amunicji postawiono dwom braciom z Lubaczowa na Podkarpaciu - poinformowano PAP w środę w Zespole Prasowym Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie. We wtorek policjanci, którzy od pewnego czasu interesowali się podejrzaną działalnością obu mężczyzn, znaleźli w ich mieszkaniach prawdziwy arsenał. W wyniku przeszukania domów i budynków gospodarczych w Lubaczowie i niedalekich Tuczempach, odkryto m. in. ponad 200 sztuk różnego rodzaju amunicji oraz kilka granatów, w tym granat F1, którego promień rażenia wynosi 200 metrów. Ponadto znaleziono broń samodziałową, pistolety, rewolwery gazowe i pneumatyczne, a także noże, bagnety i maczetę. Zabezpieczono również narzędzia służące do wytwarzania broni i różne elementy, z których mogły być produkowane samodziały, a także czapkę kominiarkę. Obu braci zatrzymano w policyjnym areszcie. Obecnie staramy się ustalić, w jakim celu wytwarzali oni i gromadzili broń oraz amunicję" - powiedział PAP komendant powiatowy policji w Lubaczowie Janusz Górski. Za nielegalne wyrabianie broni i amunicji grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności. (PAP)
M40 Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 czapkę kominiarkę"Nie no, padłem ze śmiechu :D. A granat pewnie na 90% pusta skorupa, ale media ze wszystkiego zrobią śmiertelną broń.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.