Skocz do zawartości

Nowy wita.

Casch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich odkrywców. zawitałem na Wasze" forum i mam nadzieję że na min pozostanę, na forum, na ktorym byłem do tej pory zaczeły dziać sie różne dziwne rzeczy, co nie wszystkim musi sie podobać, i ja tez juz nie wiem, czy chce tam zaglądć, ale co tam będe pisał, pewnie i tak wiecie o co chodzi.
Wiec mam nadzieje, że w gronie odkrywców" czy tez odkrydkowców" :-) jak kto woli, będzie sympatyczniej.

na razie to tyle.

Pozdrawiam
Casch

no cóz w ostateczności jak juz wszystko zejdzie na psy, trzeba bądzie wyciagnąć wtyczkę z gniazdka , zabrać sprzęt i zaszyc się na rok albo dwa w buszu. A tak serio w wszystko jestem w stanie zrozumieć, wszystko w granicach zdrowego rozsądku, trochę tu poczytałem i zaczyna mi się nawet podobać u konkurencji" :-).

Casch

Witaj na forumie :) Tu też czasem dziwnie się dzieje, różności a kąsliwośći i inne bezeceństwa sobie prawimy, ale nie jest tak źle :) A od żółtych i czerwonych odznak szata graficzna zyskała na jakości ;). Darz Dół.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie