Casch Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Witam wszystkich odkrywców. zawitałem na Wasze" forum i mam nadzieję że na min pozostanę, na forum, na ktorym byłem do tej pory zaczeły dziać sie różne dziwne rzeczy, co nie wszystkim musi sie podobać, i ja tez juz nie wiem, czy chce tam zaglądć, ale co tam będe pisał, pewnie i tak wiecie o co chodzi.Wiec mam nadzieje, że w gronie odkrywców" czy tez odkrydkowców" :-) jak kto woli, będzie sympatyczniej.na razie to tyle.PozdrawiamCasch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 nie chce Cię straszyć ale tu też czasami nie jest kolorowo(chociaż właściwie jet kolorowo ok kartek-zółtych i czerwonych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casch Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2006 no cóz w ostateczności jak juz wszystko zejdzie na psy, trzeba bądzie wyciagnąć wtyczkę z gniazdka , zabrać sprzęt i zaszyc się na rok albo dwa w buszu. A tak serio w wszystko jestem w stanie zrozumieć, wszystko w granicach zdrowego rozsądku, trochę tu poczytałem i zaczyna mi się nawet podobać u konkurencji" :-).Casch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Uważaj na prawników, czają się jak Lisy na Ser ( to z tej bajki) :]]] Nie śmieć w lasach i zakopuj dziury po sobie. A Historykom oddawaj tylko zdjęcia :]] Pozdr....C I R R U S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Witaj na forumie :) Tu też czasem dziwnie się dzieje, różności a kąsliwośći i inne bezeceństwa sobie prawimy, ale nie jest tak źle :) A od żółtych i czerwonych odznak szata graficzna zyskała na jakości ;). Darz Dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 I ja witam również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekbb Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Darz Dół dla nowego kolegi Pozdrawiamwojtekbb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.