Inkwizycja Posted September 19, 2006 Author Share Posted September 19, 2006 Czy ktoś z szanownych Kolegów wie co to za obiekt znajduje się w polu po lewej stronie jadąc od strony Wilkowa w kierunku Złotoryi zaraz przed krzyżówką na Złotoryje (wjazd do miasta od kamieniołomu). Z tego co zobaczyłem to są to jakieś piwnice ze sklepieniem łukowy i wchodziło się do nich górą przez właz. Miejsce dość charakterystyczne : obiekt w szczerym polu na górce. Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.Ps.postaram się zaznaczyć je na mapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remzi Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Z tego co mi widomo to tylko tyle że był to jakiś schron nie wiem jednak ile pomieszczen jest w środku ale chyba wiecej niż jedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komunacccp Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 witam bylem tam mase razy! mi to wyglada na jakis unkier wodny" sufit jest bardzo cienki wiec raczej nie slyzylo to do celow obronnych! w srodku widpczne sa roznego rodzaju rury co moze swiadczyc o sieci wodociagowej. Pamientam jak bylem na koziej gorze" moze to bylo ujecie wody badz sklad ładunkow wybuchowych sam nie wiem ale ciekawi mnie to, PS jestescie z okolic zlotoryi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remzi Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Niom ja ze Złotoryji kiedys dawałeś mi swoje gg ale nigdy sie nie odezwałeś jak pisałem do ciebie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
komunacccp Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 prosze odezwij sie jeszce raz 6408215 pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.