hawk21 Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Jest w ładny stanie ale zanieczyszczony. Prosze o pomoc w identyfikacji tego guziczka. Wydaje mi sie ze orzel jest Polski... Prosze o opinie..pozdrawiamArek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 Pierwsza lub tuż po pierwszej wojnie. Może byś go wyczyścił?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 Witam !Obstawiał bym wz.1927 , podobny rysunek orła był na wz.1919, ale te były wykonywane tylko z cynku.PozdrawiamGrzesiek Czy są może jakieś sygnatury na rewersie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk21 Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Moze ktos cos jednak podpowie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 Też sądzę, że polski wczesnego wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk21 Posted September 24, 2003 Author Share Posted September 24, 2003 Guzik jest czyms zanieczyszczony i ciezko go wyczyscic...Nie wiem wlasnie czy jest sygnowany na odwrocie , sproboje go odczyscic i sprawdzic to..dziekiArek Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk21 Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Jest w ładny stanie ale zanieczyszczony. Prosze o pomoc w identyfikacji tego guziczka. Wydaje mi sie ze orzel jest Polski... Prosze o opinie..pozdrawiamArek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hawk21
Jest w ładny stanie ale zanieczyszczony. Prosze o pomoc w identyfikacji tego guziczka. Wydaje mi sie ze orzel jest Polski... Prosze o opinie..
pozdrawiam
Arek
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.