hawk21 Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Napisano 21 Wrzesień 2003 Jest w ładny stanie ale zanieczyszczony. Prosze o pomoc w identyfikacji tego guziczka. Wydaje mi sie ze orzel jest Polski... Prosze o opinie..pozdrawiamArek
Gość Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Pierwsza lub tuż po pierwszej wojnie. Może byś go wyczyścił?Pozdrawiam
Gość Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Witam !Obstawiał bym wz.1927 , podobny rysunek orła był na wz.1919, ale te były wykonywane tylko z cynku.PozdrawiamGrzesiek Czy są może jakieś sygnatury na rewersie ?
hawk21 Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 Guzik jest czyms zanieczyszczony i ciezko go wyczyscic...Nie wiem wlasnie czy jest sygnowany na odwrocie , sproboje go odczyscic i sprawdzic to..dziekiArek
hawk21 Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Napisano 21 Wrzesień 2003 Jest w ładny stanie ale zanieczyszczony. Prosze o pomoc w identyfikacji tego guziczka. Wydaje mi sie ze orzel jest Polski... Prosze o opinie..pozdrawiamArek
Pytanie
hawk21
Jest w ładny stanie ale zanieczyszczony. Prosze o pomoc w identyfikacji tego guziczka. Wydaje mi sie ze orzel jest Polski... Prosze o opinie..
pozdrawiam
Arek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.