revolt Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 mam pytanie czy ktoś z szanownych kolegów mieszkających w okolicach Iłży (Radom,Starachowice,Kilece) bedzie jechał nad bzurę?? potrzebujemy kilku miejsc do Brochowa gdyż nasz transport nawalił. prosze o pozostawienie kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Będę jutro po południu jechał z Kielc przez Skarżysko, Radom.Dziś wieczorem będę wiedział ile mam jeszcze miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 wysłałem ci info na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 zlap mnie na GG lub maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.