leszko73 Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2006 powiedzmy za to znalazłem,przelezało w kanie ponad 60 lat,materjał sie jeszcze trzyma ,wszystko było wysypane naftaliną w kanie,i co dalej z tymi płaszczami?narazie wiszą w garazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stug IV Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Słyszałem , że będzie kręcony nastepny odcinek Koszmaru z ulicy wiązowej " z freddim Krugerem - może porozmawiaj ze scenarzystą ....Żartuję oczywiście :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszko73 Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2006 tez sie tego przestraszyłem jak to wyciagałem:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 czy to są niemieckie płaszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszko73 Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 tak to niemieckie płaszcze na etykietkach jest miejscowośc kyurej nie chce ujawnić ,ul;WILHELMSTRASE 38, SCHNAJDERMAISTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.